Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2017 Pazartesi 18:22
UYSAL’A YOL MU GÖZÜKTÜ!
AK parti tarafından yerel seçimlerde aday yapılarak Belediye Başkanlığı’na seçilen ancak göreve geldiği günden bu güne başarısı AK Partililerce bile tartışılan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin UYSAL’ın Belediye başkanlığından istifası mı istenecek.

Ekim ve Kasım ayı içerisinde Türkiye gündemini sarsan AK Partili Büyük şehir Belediye Başkanlarının birer birer istifalarının bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın bilgisi dahilinde istenmesi sonrası gözler ilçe ve belde belediyelerine çevrilmişti.

Fısıltı gazetelerinde Büyükşehirlerden sonra bazı il, ilçe ve beldelerde de buna benzer iftifaların isteneceği bunların içinde Kdz. Ereğli Belediye Başkanı UYSAL’ın bulunduğu iddia ediliyordu.

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN UYSAL İÇİN DE ANKET ÇALIŞMASI

Kdz. Ereğli’de bir çok kişiye 0 312 777 70 39 nolu telefon vasıtası ile ulaşılarak belediye başkanlarının çalışmaları hakkında bir anket yapıldığı mesajı iletildi. Tek soruluk mesajda Ereğli belediye Başkanı UYSAL’ın başarılı bulunup bulunmadığı soruluyor.

ANKETİ KİM, NE İÇİN YAPTIRIYOR?

Telefon yolu ile yapılan anketin kimin ya da hangi siyasi parti tarafından yaptırıldığı bilinmezken ülke genelinde AK Parti’nin İlçe ve Belde belediyelerinde başarısız olan başkanları tıpkı büyükşehir belediye başkanları gibi görevden almak için olduğu da ifade ediliyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yine “Belediye başkanı Hüseyin UYSAL’ı başarılı buluyor musunuz?” sorusunun sorulduğu ve anketörlerin Ereğli sokaklarında gezdiği bilgisi de gazetemize ulaşmıştı.

 
Gösterim : 2488
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547818, Bugün: 1923 kez ziyaret edilmiştir.