Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Pazartesi 22:04
MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı’ndan Gazete Ereğli’ye Ziyaret
Türkiye’nin önde gelen Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan ve binlerce üyesi ile Türkiye ekonomisine katkı sağlayan MÜSİAD Genel Başkan yardımcısı Ali Reis TOPÇU bir dizi ziyaret için geldiği Ereğli’de gazetemizi de ziyaret etti.

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir ÇINAR eşliğinde Gazete Ereğli’yi ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkan yardımcısı Ali Reis TOPÇU ve Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal YAMANKARADENİZ Gazete Ereğli İmtiyaz sahibi Kurtuluş AYYILDIZ ile ilçe ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Samimi bir ortamda “kültür, sanat ve ekonomi odaklı” gerçekleşen ziyaret sonrası memnuniyetlerini dile getiren Ali Reis TOPÇU ve Kemal YAMANKARADENİZ Ereğli’den etkilendiklerini kentin ilçe olmasına rağmen gelişmiş pozisyonun burada yaşayan ve ticaret yapan kent sakinleri için büyük avantaj olduğunu belirttiler.

Ziyaret sonrası Ali Reis TOPÇU ve Kemal YAMANKARADENİZ Kdz. Ereğli Müsiad Şubesi tarafından ”Dost Meclisi” adı altındaki rutin olarak düzenlenen toplantıya katıldılar.

 
Gösterim : 5079
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550076, Bugün: 19 kez ziyaret edilmiştir.