Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2017 Pazartesi 21:19
YENİ SPOR PARKINA YOĞUN İLGİ
Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından sahil bandında 4 bin metrekare alan üzerine kurulan Spor Parkı, 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisini görüyor. Hafta sonunda dolup taşan spor parkında gençler, aileleriyle birlikte hem spora hem de eğlenceye doyduyor.

Türkiye genelinde nadir sayıda bulunan ve içerisinde çeşitli branşlara ait spor imkanı sunan Kdz.Ereğli Belediyesinin yeni tesisi Spor Parkı, 7’den 70’e halkın yoğun ilgisini görüyor.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın ‘Gençlerimize ve spora önem veriyoruz’ diyerek ilçeye kazandırdığı yeni yaşam alanlarından biri olan Spor Parkının inşası tamamlanarak geçtiğimiz hafta halkın kullanımına açılmıştı.

İlk günden itibaren vatandaşların en çok ziyaret ettiği noktalardan biri olan spor parkı, hafta sonu da gençlerin ve ailelerin buluşma adresi oldu.

HER BRANŞIN AYRI MERAKLISI VAR..

Spor tesisinde kay-kay pistinin, 8 platformlu mini golfun, buz pistinin, halı sahanın ve tırmanma alanının meraklıları dolu dolu eğlenirken, ailelerde oturma alanları ve kafeteryada vakit geçirdiler.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunda da spor parkını ziyaret ederek gençler ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, paten ve kay-kay gösterisini izledi. Vatandaşların ilgisine mutlu olduklarını anlatan Başkan Uysal; “Bu tesisler, halkımızın kullanıp sahiplenmesiyle bir anlam kazanıyor. Görüyorum ki ilk günden itibaren her yaştan insanımız ilgi gösteriyor, buda bizleri mutlu ediyor. İlçemizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri bir bir gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki günlerde Potbaşında Çocuk Oyun Dünyasını da halkımızın hizmetine açmış olacağız” dedi.

 
Gösterim : 12362
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549394, Bugün: 3499 kez ziyaret edilmiştir.