Kayıt Tarihi: 18 Mart 2017 Cumartesi 19:53
"Etin En Lezzetli Hali" Burada Açıldı!
7 yıl önce hizmete açılan “Çorbacı” işletmesini bölgenin önemli markalarından biri haline getiren işadamı Kürşat Yağız ve ailesi bu gün Ocakbaşı isimli yeni bir işletmeyi daha Ereğli ve bölge halkının hizmetine açtı. İşadamı Kürşat Yağız açılışta yaptığı konuşmasında Çorbacı gibi Ocakbaşı’nın da bölgenin önemli markalarından biri haline geleceğini söyledi.

Kdz. Ereğli'de 7 yıl önce hizmete açılan “Çorbacı” işletmesini bölgenin önemli markalarından biri haline getiren işadamı Kürşat Yağız ve ailesi bu gün Ocakbaşı isimli yeni bir işletmeyi daha Ereğli ve bölge halkının hizmetine açtı.

Etin en lzzetlisi Ocakbaşı'nda...

Çorbacı ve Ocakbaşı Retoran’ın sahibi İşadamı Kürşat Yağız, konuşmasına 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yılını kutlayarak başladı. Yağız Çanakkale’de ve ülkenin bölünmez bütünlüğü için verilen mücadele sırasında şehit olanlara Allah’tan rahmet dilerken, gazileri ise şükran ve minnet duyduklarını söyledi. Yağız konuşmasında “Gönlü bizlerle olup ama aramızda olamayan tüm dostlarımıza, abilerimize buradan selam olsun. Bundan 7 yıl önce Ereğli’de Çorbacı işletmemizi kısa sürede bölgede önemli bir marka haline getirdik. Şimdi de Ereğli’ye etin en lezzetli halini bulabileceğiniz, tatlı bir künefe yiyip tatlı sohbetler edebileceğiniz yeni bir işletme açmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Gururluyum çünkü: ülkemizde başlatılan istihdam seferberliğine bizde Ocakbaşı olarak katkıda bulunuyoruz. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan babam Yılmaz Yağız, kardeşlerim Abdullah ve Şahin Yağız’a da sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum ve onları yanıma davet ediyorum. Açılışımıza katılımlarınızdan dolayı tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, Ereğli’mize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yağız konuşmasının ardından babası Yılmaz, kardeşleri Abdullah ve Şahin Yağız'ı küğrsüye davet ederek kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Uysal "Ocakbaşı Ereğli'mize güzel lezzetler kazandıracak"

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da Yağız ailesini tebrik ederek yeni bir iş yeri ile istihdama katkı sağladıkları için kendilerine teşekkür etti. Uysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bu gün Türk tarihimiz için çok önemli ve anlamlı bir gün. Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yılını kutlamaktayız. Böylesine anlamlı bir günde de yine böylesine güzide bir iş yerinin açılmasından ben mutluluk duyuyorum. Kürşat Yağız arkadaşımızı ve ailesini tebrik ediyor, bol ve hayırlı kazançlar diliyorum. Zaten bizim esnafımızı hep hayırlı kazanç peşindedir. Ne zaman görüp ‘İşler nasıl?’ diye sorsam ‘Hamd olsun’ derler. Ocakbaşı işletmemizin de Ereğli’mize güzel lezzetler kazandırıp, istihdam sağlayacağını görüyorum. Kendilerine bol ve bereketli kazançlar diliyorum.”

Çaturoğlu "Ereğli'nin böyle kaliteli mekanlara ihtiyacı var"

Konuşmasına Çanakkale Zaferi’ni kutlayarak başlayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İstiklal Marşı’nı yazan Mehmet Akif Ersoy’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi. Konuşmasında Avrupa’da son zamanlarda Türkiye’ye karşı takındığı olumsuz tavırlara değinen Çaturoğlu “Merhum Mehmet Akif Ersoy bu gün bile geçerli olan İstiklal Marşı’nda geçen “Ulusum korkma, nasıl böyle bir imanı boğar. Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar” mısraları gibi Hollanda ve Avrupa’nın tavrını görüyoruz. Avrupa’yı kast ederek medeniyet dediği tek dişi kalmış canavar, şimdi artık o dişte dökülmüş. Biz e uzun yıllardan beri ‘Demokrasi, insan hakları, özgürlükler ve kadın hakları’ ayar vermeye çalışmalarının ne manaya geldiğini hep beraber gördük. Türkiye’yi OHAL var diye eleştirenler bir kadın bakanımızın Türk toprağı olan konsolosluğumuza 30 metre kala durdurup OHAL ilan ettiler. Biz yılmadan çalışmalarımıza ve mücadelemize devam edeceğiz. Türkiye artık eski Türkiye değil. Türkiye’nin artık geri dönüşü de mümkün değildir. Bu gün burada Çorbacı markası ile kendisini ispat etmiş, orada hizmetin kalitesi ile lezzetleri insanlarımıza alıştırmış bir kardeşimiz bu gün burada Ocakbaşı Restoranı açıyor. Ben genç kardeşimize ve ailesine bu iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ereğli halkımıza böyle güzel bir yer kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. Ereğlimizin böyle kaliteli mekanlara ihtiyacı var. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Dualarla hizmete açtılar...

Yapılan konuşmaların ardından Orhangazi Camii İmam Hatip’i Mahmut Köse tarafından dua yaptırıldı. Ocakbaşı Restaurant AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve İşadamı Kürşat Yağız tarafından kesilen kurdele ile hizmete açıldı.

Açılış sonrası Ocakbaşı Restaurant tarafından davetlilere kebap, et ve künefe ikram edildi.

Siyasiler, bürokratlar, STK temsilcileri, işadamları açılışta buluştu...

Açılışa Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Zonguldak İl Milli Eiğitim Müdür Yardımcısı Hasan Sarıhan, Kdz. Ereğli Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago ve Ayhan Atay, İtfaiye ve Kültür Müdürü Muhammet Ali Ateş, Anadolu Hastanesi Müdürü Şahin Elçi, Echomar Hastanesi Müdürü Kaya Karatepe, Kdz. Ereğli Belediyesi Eski Başkanı Halil Posbıyık, MHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, Kdz. Ereğli Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Kızılay Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, Erdemir İlkokulu Müdürü Yaşar Ciğer, Hatice Erdem Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Arslan, Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nazif Kaplan, Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk, Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyeleri Turgay Aydın, Fevzi Ekşi, Hasan Pınarcık, Yusuf Kalay, Ereğlili Hayırsever Zuhal Yılmaz, Keleşsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Tanyıldız Şirketler Grubu Başkanvekili ve AK Parti Kdz. Ereğli Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Tanyıldız, Sevinç Ticaret Genel Müdürü Oğuzhan Sevinç, Özerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yazıcı, OK-ED Emlak Sahibi İsmail Hakkı Demirçin, OK-ET Emlak Sahibi Yakup Yıldırım, Madeni İşler Odası Başkanvekili Rahman Demirtürk, İşadamı Asım Tazegül, MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Tarık Semiz, Kdz. Ereğli Belediyesi Eski Meclis Üyeleri Ramazan Toprak, Gürsoy Arslangörür ve Yusuf Kalay'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

 
Gösterim : 11439
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552513, Bugün: 2456 kez ziyaret edilmiştir.