Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2016 Cuma 19:13
2. Abdülhamid'in hayali Filyos projesi hayata geçiyor
Başbakan Binali Yıldırım Yıldırım 2. Abdülhamid'in hayali olan Filyos vadi projesinin temel atma töreni için Zonguldak'a gelecek

Sultan 2. Abdülhamid'in hayali olan ve onun döneminden bu yana bekleyen Filyos projesi sonunda hayata geçiyor. Endüstri bölgesi ilan edilen Filyos Vadi Projesi için Başbakan Binali Yıldırım Ekim ayında temel atma törenine gelecek.

BAŞBAKAN KATILACAK

Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği başkanı Savaş Çiloğlu, Filyos Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2. Abdülhamit'in döneminden bu yana konuşulan fakat bir türlü hayata geçmeyenFilyos Projesi ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım'ın Ekim ayında Zonguldak'a gelerekFilyos Liman'ın temel atma törenine katılacağını söyledi. Filyos Projesinin Zonguldak için büyük bir önem arz ettiğini ifade eden Çiloğlu, "Filyos Limanın ihalesi 2014 yılının 18 Mart tarihinde yapılmıştı. Bizde gözlemci olarak gururla katılmıştık. 2 yılı aşkın süre geçmesine rağmen kamu ihale kanundaki bazı eksiklilerden dolayı diğer firmaların yapmış olduğu itirazlar sonucu bir türlü hayata geçmedi. Geçtiğimiz günlerde Milletvekillerimizin girişimleri sonucunda ihale sonuçlandı ve bir firmada kaldı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın yaptığı açıklamada Ekim ayı içerisinde Başbakanımız Binali Yıldırım'ın temel atma törenine geleceğini ve limanın temelinin atılacağını ifade etti.

 
Gösterim : 1864
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21674296, Bugün: 491 kez ziyaret edilmiştir.