Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2016 Cuma 21:00
BAŞKAN UYSAL, AMELİYAT YAPTI...
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediyenin Sokak Hayvanları Bakım Merkezinde tedavileri yapılarak hayata tutunan ‘Zift’ ve ‘Alman kurdu’ köpeklerin son durumlarını kontrol etti, veterinerlerin cerrahi müdahalede bulunduğu bir köpeği de ameliyat etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Veterinerlik İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde bakım ve tedavileri yapılarak hayata tutunan sokak hayvanlarının son durumlarını kontrol etti.

ZİFT, ŞİMDİ ÇOK DAHA MUTLU.

Veteriner İşleri Müdürü Atilla Bulak tarafından karşılanan Başkan Hüseyin Uysal, merkezde bakım ve tedavileri yapılan hayvanların durumları hakkında bilgi aldı.

Yol kenarında zifte yapışmış halde ölmek üzereyken bulunan ve Zift ismi verilen 2 aylık dişi yavru köpeğin son durumuyla yakından ilgilenen Başkan Uysal, tedavisinin tamamlanmasının ardından ‘Zifti’ sahiplendireceklerini belirtti.

‘YAŞAMAZ DENİLEN’ ALMAN KURDUN İNANILMAZ DEĞİŞİMİ

Başkan Uysal, 6 ay önce Bakım Merkezine getirilen 3 yaşındaki Alman kurdu köpeğin son haliyle herkesi şaşırttığını belirtti.

Merkezdeki hayvanların bakım ve tedavilerindeki durumu bizzat takip eden Başkan Uysal, “Alman kurdu köpek Bakım ve Rehabilitasyon merkezimize geldiğinde ‘yaşamaz’ diyorlardı. Buradaki arkadaşlarıma her türlü müdahalenin yapılmasını söyledim. Merkezimizin ne ihtiyacı olursa karşılıyoruz. Amacımız, Katılımcı, Kültürel, Çevreci, Sosyal ve Hizmet Belediyeciliği alanında insanımızın hak ettiği bütün hizmetleri yerine getirebilmek. Bunu yaparken, Allahın can verdiği her canlıya karşı da sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. 6,5 ay süren tedavinin ardından bu hayvanımızın hayata tutunduğunu görmek, bizi rahatlatıyor” dedi.

BAŞKAN UYSAL’DAN CERRAHİ MÜDAHALE

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde veterinerlerin cerrahi müdahalede bulunduğu bir köpeği de ameliyat etti.

Aynı zamanda Genel Cerrah olan Op. Dr.Hüseyin Uysal, müdahale sırasında doktorluk dönemindeki tecrübelerini veterinerlere aktardı.

Veterinerlik İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezindeki kontrollere, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Esra Alpago, İbrahim Cöbek ve Alptekin Dursun da katıldı.

 
Gösterim : 1523
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21625861, Bugün: 3819 kez ziyaret edilmiştir.