Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2016 Perşembe 14:27
GAZETE EREĞLİ'YE KUTLAMALAR DEVAM EDİYOR....
MHP Önceki Dönem Belediye Başkan adayı Mevlüt ÖZDEMİR, Akil Gençler Platformu Genel Başkan Basın Danışmanı Sedat BEŞEVLİ, Haber Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan GÖNÜLLÜ ve Yeni Haber Yazı İşleri Müdürü Hasan HAŞIL Gazete Ereğli'nin 10. yılını kutladılar.

ÖZDEMİR GAZETE EREĞLİ'NİN 10. YILINI ÇİÇEK GÖNDEREREK KUTLADI

MHP Önceki Dönem Belediye Başkan adayı Mevlüt ÖZDEMİR Gazete Ereğli'nin 10. yılını çiçek göndererek kutladı. Bu jestinden dolayı Gazete Ereğli ailesi olarak dostumuz ve dava arkadaşımız Mevlüt ÖZDEMİR'e teşekkür ederiz.

HABER HAYAT İMTİYAZ SAHİBİ DOĞAN GÖNÜLLÜ 10, YILIMIZI KUTLADI

Hem telefon ile hem de mail ortamında 10 yaşımızı kutlayan GÖNÜLLÜ; "Değerli Refikimiz Gazete Ereğli'yi; sahibi, yazarı, çizeri kısaca her şeyi Kurtuluş AYYILDIZ kardeşimizi kutluyoruz. Tek başına 10 yıl sadece dile kolaydır. Haber Hayat Ailesi olarak; Sağlıkla, mutlulukla, bol kazançlı daha nice 10 yıllar dileriz." dedi.

MESLEKTAŞ HAŞIL'DA 10. YILIMIZI KUTLADI

Değerli meslektaşımız, Yeni Haber Yazı İşleri Müdürü Hasan HAŞIL'da Gazete Ereğli'nin 10. yılını Gazetemiz merkez ofisine gelerek kutlayanlar arasındaydı.

Gazete Ereğli'nin basın camiasındaki yerinin ayrı olduğunun altını çizen HAŞIL; "Yaptığınız yayınlar Kdz. Ereğli'de ilgi ile takip ediliyor. Basın camiamızdaki yeriniz çok farklı. Objektif gazeteciliğin idol isimlerinden olan Gazete Ereğli'nin 10. yılını kutlar, dostumuz Gazete Ereğli İmtiyaz Sahibi Sn. Kurtuluş AYYILDIZ'ı da ayrıca bu başarılarından dolayı tebrik ederim" dedi.

Gazete Ereğli İmtiyaz sahibi AYYILDIZ; meslektaşının bu güzel duygularından dolayı, gerçekleşen ziyaretten mutlu olduğunu dile getirdi.

BEŞEVLİ’DEN GAZETE EREĞLİ’YE KUTLAMA ZİYARETİ

Akil Gençler Platformu Genel Başkan Basın Danışmanı Sedat BEŞEVLİ 10. yayın yılına giren Gazete Ereğli’nin İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Akil Gençler Platformu Genel Başkan Basın Danışmanı Sedat BEŞEVLİ, Gazete Ereğli’yi yakından takip ettiklerini objektif yayınlarla ve gündem yaratacak konularla ilçenin nabzını tuttuğunu belirterek, Gazete Ereğli İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ’a başarılar diledi.

Gazete Ereğli İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ'da Akil Gençler Platformu Genel Başkan Basın Danışmanı Sedat BEŞEVLİ’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 
Gösterim : 12538
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550600, Bugün: 543 kez ziyaret edilmiştir.