Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2016 Cumartesi 21:09
Turkcell Şen’den Çocuklara En Anlamlı 23 Nisan Hediyesi
Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Turkcell Ereğli Şen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Yunuslu Köyü İlkokulundaki öğrencilere güzel bir bayram eğlencesi sunarken, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 77 ilkokul öğrencisine Atatürk Kültür Merkezinde ‘Kuzular Kurtlara Karşı’ adlı filmi izlemenin heyecanını yaşattı.

Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Turkcell Ereğli Şen sosyal sorumluluk projesi kapsamında çok anlamlı bir projeye daha imza attı. Kdz Ereğli Yunuslu Köyü İlkokulundaki öğrencilerinin 23 Nisan coşkusunu paylaşan Türkcell Ereğli Şen öğrencilere Atatürk Kültür Merkezinde dün vizyona giren ‘Kuzular Kurtlara Karşı’ adlı filmi izlettirdi.

Turkcell Ereğli Şen olarak sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirten Turkcell Ereğli Şen Muhasebe Departmanında görevli Duygu Azgın,” Turkcell Kdz. Ereğl Şen bayisi olarak sosyal sorumluluk projesi adı altında çocuklarımızı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında biraz daha mutlu edelim diye Transob Turizminde ulaşımı sağlamasıyla beraber Atatürk Kültür Merkezinde dün vizyona giren ‘Kuzular Kurtlara Karşı’ adlı filmi izleyeceğiz. Kdz. Ereğli’ye bağlı Yunuslu Köyü İlkokuluna gittik. Onlarla 23 Nisan kutlaması yaptık. Ana sınıfı ve 1,2,3 ve 4. Sınıf olmak üzere 77 öğrencimizle çok güzel bir gün geçirdik. Onlara film izlemenin ardından çeşitli hediyeler takdim ettik. Bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz. Ben bu anlamda her zaman yanımızda olan Turkcell Kdz. Ereğli Şen sahipleri Numan Şen, Rıfat Şen Koordinatör Ahmet Turan Bucak ve Transob Turizm Sahibi Serdar Özbek, Kdz. Ereğli Atatürk Kültür Merkezi(AKM) Sinema Müdürü Fehmi Budak’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 
Gösterim : 17604
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549860, Bugün: 3965 kez ziyaret edilmiştir.