Kayıt Tarihi: 4 Şubat 2016 Perşembe 14:24
Gazetecilere Yerli Sucuk İkramı
Bölgemizde haber için koşuşturan gazetecilere Subaşı Kasabı'ndan anlamlı jest.

Subaşı Kasabı ve Nazar kebap işletmecisi Yüksel başkan, bu gün sabah saatlerinde Ereğli’de görev yapan gazeteciler ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Başkan, kendi imalatları olan Subaşı Sucuğu'nu yine işletmeciliğini yaptığı Nazar Kebap'ta kendi elleriyle pişirerek gazetecilere ikramda bulundu.

Subaşı Kasabı-Sucukları ve Nazar Kebap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yüksel Başkan şu görüşlerde bulunurken yakın dostu Mustafa Uysal’da yanında yer aldı;

Gazetecilerin, yaptıkları ‘acı haberleri’ kimi zaman üzüntüyle takip ettiğini anlatan Başkan, “24 saat, bir fiil hiç durmadan çalışan gazetecilerimizi, 6 ayda bir, kendi ürünümüz olan özel Subaşı Kasabı sucuklarıyla besleyeceğiz. İkram edeceğiz ki daha verimli çalışsınlar, memleketimize turist gelmesi için daha iyi reklam yapabilsinler. Hep acı haber yapmasınlar, memleketimiz daha iyi tanınsın” dedi.

MELEK ANNENİN 'DUASI'Programın ilerleyen dakikalarında Subaşı kasabı ve Nazar Kebap Yönetim Kurulu Başkanı Melek Anne (Başkan) gazetecilerin sofrasına iştirak ederek, 'Evlatlarım, Allah sizlere kolaylıklar versin' temennisinde bulundu.

 
Gösterim : 1504
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553409, Bugün: 3352 kez ziyaret edilmiştir.