Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2015 Salı 17:29
YUH ARTIK! İNSAN SAĞLIĞINI HİÇE SAYARAK DEVLET HASTANESİNDE KÖPEK AMELİYAT ETTİ!
Ortopedi Uzmanı Operatör Doktor Recep ERDOĞAN, kendisi gibi doktor bir arkadaşına ait olan 8 yaşındaki köpeği Devlet Hastanesinde ameliyat ettiği iddia edildi.

Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildiği iddia edilen hasta hayvan, yine iddiaya göre burada çekilen röntgenin ardından Acil Servis Cerrahi Odasına götürüldü.

İnsan sağlığını hiçe sayarcasına ameliyatı gerçekleştiren ERDOĞAN'ın, hayvanın daha fazla yaşamayacağını belirleyerek sahibinden de aldığı izinle köpeğin hayatına son verdiği de iddia edildi.

Yaptığı bu cerrahi operasyona ait fotoğrafı, sosyal paylaşım sitesi üzerinde de paylaşan ERDOĞAN, karşılaştığı aşırı tepkilerin ardından fotoğrafı paylaşımdan kaldırmak zorunda kaldı.

Geçtiğimiz dönem Kdz. Ereğli gibi bir kenti yönetmek adına Belediye başkanı adayı da olan Recep ERDOĞAN gibi bir ismin bu şekilde davranması kamuoyu tarafından yoğun tepki ile karşılandı.

 
Gösterim : 2787
YORUMLAR
Mustafa Akin / Aferin Recep kardes
AFERIN SANA RECEP ERDOGAN CANLI CANLIDIR HA KOPEK HA INSAN BUNU ANLAYABILMEK ICIN O DUYGU SEVIYESINE ULASMAK GEREKLİ MUSTAFA AKIN
1
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21640245, Bugün: 230 kez ziyaret edilmiştir.