Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2015 Pazartesi 15:43
KILIÇDAROĞLU’NDAN TEKİN’E BÜYÜK ÖVGÜ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,” Bakın CHP’li Alaplı Belediyesine,Belediye Başkanı Nuri Teki ilçe halkı için gecesini gündüzünü katarak çalışıyor. Alaplı’yı kısa zamanda çok güzel ve sosyal bir ilçe yaptı. Bu gidişle Alaplı bölgenin en güzel ilçesi olacak” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi açılış ve ziyaretler için geldiği Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde coşkulu ve yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Seçim otobüsü ile ilçe merkezine gelen Kılıçdaroğlu’na vatandaşlar ve partililer ‘Başbakan Kemal’ sloganları atarak destek verdi.

Seçim otobüsünden Alaplı halkına seslenen Kılıçdaroğlu, Alaplı’ya en çok gelen Genel Başkan olduğunu belirterek bundan gurur ve onur duyduğunu söyledi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e övgüler yağdırdı. Alaplı’nın CHP’li Belediye geçmesi ile adeta hizmet almaya başladığını belirten Kılıçdaroğlu, “ İşte görüyorsunuz, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ,kısa sürede Alaplı’yı ne hale getirdi. İlçe sosyal tesis ve her noktada hizmetle modern bir ilçe haline geldi. Bizde hizmet anlayışı böyledir. İktidar’a geldiğimizde vereceğimiz hizmeti herkes görecek, bize destek verin, oy verin” dedi.

 
Gösterim : 7764
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21669911, Bugün: 6828 kez ziyaret edilmiştir.