Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2015 Cuma 01:24
AYMAZLIĞIN BU KADARINA DA PES! AĞUSTOS'TA KAR YAĞSA POSBIYIK'TAN BİLECEKLER!
Kdz. Ereğli'de bazı yayın organları mevcut Ereğli belediye Başkanı Hüseyin UYSAL'a şirin gözükme olayını abarttılar! Geçtiğimiz günlerde yağan şiddetli yağmurlarda Ereğli'nin bir çok yerinde sel ve su baskını olaylarında tüm faturayı önceki dönem belediye Başkanı Halil POSBIYIK'a kestiler!

Sözde gazetecilik yaptığını sanan bu yayın organları kaş yapayım derken adeta göz çıkardılar! 30 Mart 2014'ten bu yana Belediye başkanlığını POSBIYIK'tan devir alan ve yaklaşık 18 aydır bu kentin alt ve üst yapısından sorumlu olanın mevcut belediye Başkanı Hüseyin UYSAL olduğunu unutarak!

18 AYDIR EREĞLİ'Yİ YÖNETİYORLAR AMA HER OLUMSUZLUKTA ESKİ BAŞKANA YÜKLENİYORLAR!

"Kdz.Ereğli önceki dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından şehrin muhtelif yerlerine ''Kdz.Ereğli Bir Avrupa Kentidir'' tabelaları dikilmişti..." diyerek yağan yağmurlardan oluşan selin Avrupa kenti ile bağdaşmadığı haberleri yaparak yaklaşık 18 aydır Ereğli Belediyesini AK Partili Hüseyin UYSAL'ın yönettiğini de unuttular!

Haberi yapan sözde yayın organının internet sitesindeki haberin devamında "Önceki dönem Belediye Başkanı tabelaları dikerken şehrin göbeğinde bulunan, İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki otoparka su gideri koymayı unutmuş olmalı ki, 15 dakika şiddetli yağan yağmurda Avrupa Kenti'ne yakışmayan görüntüler objektiflere yansımakta." deniliyor.

Hüseyin UYSAL ve AK Parti 18 aydır bu kenti yönetiyor! Haberde yağan yağmurda oluşan selden kaynaklı sıkıntıların aslında iki sorumlusu olduğu göz ardı edilerek AVRUPA KENTİ olgusu ile hedef saptırılmaya mı çalışılıyor! Zira bu tip olaylarda birinci sorumlu yağan yağmur, yani doğa olayı ki buna yapacak bir şey yoktur. İkinci sorumlu ise bu tip olaylarda önlemini almayan yerel idareler yani belediye ve onu yöneten başkanlarıdır.

Ancak bazı yayın kuruluşları Ereğli belediye Başkanı Hüseyin UYSAL'a şirin gözükme olayını abartarak yağan şiddetli yağmurlarda Ereğli'nin bir çok yerinde sel ve su baskını olaylarında tüm faturayı önceki dönem belediye Başkanı Halil POSBIYIK'a kestiler. Ne diyelim, bu tip yayın organları 5 sene sonra da patlayan su borularından, eskiyen asfaltlardan, yapılmayan hizmetlerden, geri giden Ereğli ekonomisinden de Halil POSBIYIK'ı sorumlu tutar Hüseyin UYSAL'ı ikinci kez Belediye başkanı yaparlar, kimbilir!

 
Gösterim : 1800
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21636467, Bugün: 5975 kez ziyaret edilmiştir.