Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2015 Çarşamba 21:21
DENİZLERDE ŞAMANDIRA VE DUBALI ÖNLEM ALINMALI
Alaplı'da aşırı sıcak yaz günlerinin de etkisi ile serinlemek isteyen vatandaşların boğulma olaylarının önüne geçilmesi için denizde tehlikeli bölgeleri göstermek amacıyla şamandıra ve duba gibi benzeri işaretlerle önlem alınması isteniyor.

Alaplı ilçesinde son zamanlarda artan boğulma olayları herkesimi derinden üzerken, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için önlemlerin arttırılması isteniyor. İlçedeki kritik noktalar olan İncivezaltı, Kocaman mevkisi ve liman bölgesinde boğulmaların önüne geçebilmek amacıyla uyarı levhalarının yanı sıra denizde tehlikeli bölgeleri göstermek amacıyla şamandıra ve duba gibi benzeri işaretlerle önlem alınması isteniyor.

Alaplı Kaymakamlığı ve Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından boğulmalara karşı yapılan uyarılar yeterli bulunmazken, bu konuda somut çalışmaların yapılması bekleniyor. Alaplı Belediye Plajının da hizmete açılmasının ardından burada da önlemler alınması, uyarıcı levhaların yanı sıra şamandıra ve duba gibi benzeri işaretlerle önlem alınması isteniyor.

HABER:HASAN HAŞIL

 
Gösterim : 1859
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643949, Bugün: 3934 kez ziyaret edilmiştir.