Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2015 Çarşamba 20:55
KAZA GELİYORUM DİYOR! YETKİLİLER VE AİLELER LÜTFEN DİKKAT
Alaplı Erdemyuva mevkisinde bulunan üst geçiti kullanmak yerine altından duble yolun karşısına geçen çocuklar kazalara adeta davetiye çıkartıyor.

Her gün dikkatsizlik, tedbirsizlik ve umursamazlık yüzünden meydana gelen trafik kazalarından ders almıyoruz. Alaplı’da üstgeçiti kullanmak yerine altından duble yoldaki bariyerleri atlayarak geçmek isteyen çocuklar bunun en büyük örneği,

Alaplı ilçesine bağlı Erdemyuva mevkisinde bulunan üst geçidi kullanmayarak altındaki duble yolun bariyerlerinden atlayarak yolun karşısına geçmek isteyen çocuklar can güvenliklerini adeta hiçe sayıyorlar.

Aynı yerde 2014 yılının Ekim ayında yolun karşısına geçtiği sırada Minibüsün çarpması sonucu bir genç kızın yaşamını yitirmesinin ardından bir can kaybı daha yaşanmaması için yetkililerin ve ailelerin önlem alması isteniyor.

Alaplılı İş adamı Timur Arslan, söz konusu yerde özellikle çocukların üst geçidi kullanmak yerine duble yoldaki bariyerlerden atlayarak yolun karşısına geçtiklerine dikkat çekerek yetkilileri ve aileleri uyardı. Bu durumun olası kazalara davetiye çıkardığını belirten Arslan, “Geçtiğimiz yıl aynı mevkide yolun karşısına geçmek isteyen bir genç kızımız minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitirerek hepimizi yasa boğdu, ama kazalardan gene ders almıyoruz. Söz konusu yerde çocuklar ve gençler üst geçidi kullanmak yerine can güvenliklerini hiçe sayarak duble yoldaki bariyerlerden atlayarak yolun karşısına geçiyorlar. Ben yetkililerimizi ve özellikle ailelerimizi uyarıyorum. Çocuklarınızı uyarın, burada başka canlar yanmasın” dedi.

 
Gösterim : 3243
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21660913, Bugün: 1428 kez ziyaret edilmiştir.