Kayıt Tarihi: 2 Haziran 2015 Salı 22:39
Mustafa ÖZKAN Yine Öyle Bir Şey Yaptı ki! Ereğli Belediyesi'ni Tır'ın Üzerine Açtığı Dev Pankartla Kınadı!
Kdz. Ereğli'de özel bir inşaat firması sahibi İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa ÖZKAN Ereğli'de daha önceleri de yaptığı kişisel eylemleri ile ulusal medyanın dahi dikkatini çekmişti. ÖZKAN şimdi de öyle bir şey yaptı ki Ereğli Belediyesi'nin bu görmezden gelmesi mümkün değil!

Kdz. Ereğli'de özel bir inşaat firması sahibi İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa ÖZKAN Belen yeni Sanayi sitesindeki dükkanın önündeki yolun bir türlü temizlenmediği ve sıcak yaz aylarında toza dumana boğulduğunu iddia ederek sorununu Belediye makamlarına yazılı ve sözlü olarak ifade etmiş, ancak bir sonuç alamamıştı.

Mustafa ÖZKAN son bir kez tekrar yetkilileri telefon ile arayıp yine kendisine bir müddet beklemesi gerektiği, ileriki bir tarihte sorununu halledecekleri şeklinde bir yanıt alınca çareyi yine kişisel haklarını kullanarak Ereğli Belediyesini protesto etmekte buldu.

ÖZKAN'IN PROTESTO YÖNTEMİ BİR HAYLİ İLGİÇTİ

Dükkanının önünü bir türlü temizletemeyen firma sahibi ÖZKAN tırın üzerine dev bir pankart yaparak tüm kentte saatlerce gezdirdi. Bir ara şehrin merkezinde bir yere aracını çekerek eylemini devam ettiren ÖZKAN'ın pankartında "Esnafına aylardır toz yutturan Ereğli Belediyesini kınıyorum-Mustafa ÖZKAN" yazıyordu. Bu yapığından sonra Ereğli Belediyesi'nin ÖZKAN'ın bu sorununu görmezden gelmesi mümkün değil gibi görülüyor.

 
Gösterim : 4580
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21641807, Bugün: 1792 kez ziyaret edilmiştir.