Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2015 Pazar 00:18
KDZ.EREĞLİ TSO EV SAHİPLİĞİNDE BELEDİYE BAŞKANI SN.HÜSEYİN UYSAL VE SANAYİCİLER BULUŞTU.
Kdz. Ereğli TSO ev sahipliğinde, Belediye Başkanı Sn. Hüseyin UYSAL ve Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri bugün sabah kahvaltısında buluştular. Yaklaşık 35 kişilik bir katılım ile gerçekleşen kahvaltılı istişare toplantısında sanayiciler mevcut sorunlarını Belediye Başkanı Sayın; Hüseyin UYSAL’ a aktarma fırsatı buldular.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TETİKER açılış konuşmasında “ Belediye Başkanımızın OSB’ de ki Fabrika yetkilileri ile sorunların ve çözüm önerilerinin tespitine yönelik istişare yapılmasını talep ettiğini, bunun üzerine TSO olarak bu toplantıyı organize ettiklerini, duyarlı davranışından dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a tüm katılımcıların huzurunda teşekkür ettiğini, OSB’ de faaliyet gösteren hemen hemen tüm firma yetkililerimizin davete icabet ederek katılmalarının sorunların çözümü için son derece önemli olduğunu, bu yüzden Firma Yetkililerimize de ayrıca teşekkür ettiğini ifade etti.

Daha sonra konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Sn. Hüseyin UYSAL “ Belediye olarak her zaman sanayicimizin, tüccarımızın ve esnafımızın yanında olduklarını, bugün burada sanayicilerimizin taleplerini dinlemek üzere toplandıklarını, öncelikle toplantıya ev sahipliği yapan Başkan Sn. Yaşar Tetiker’ e teşekkür ettiğini, TSO ve Belediyenin Ereğli tüccar ve sanayicisi ile halka hizmette her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini, bu birlikteliğin daha da geliştirilerek bundan sonra da devam edeceğini söyleyerek şimdi sanayicilerimizi dinlemek istiyorum” dedi.

Toplantı da söz alan Sanayiciler öncelikli olarak OSB yolunun bir an önce yapılmasını istediler. Çöp konteynerleri ve eksik duraklar gibi insan yaşamı içinde olmazsa olmaz talepleri dile getirdiler.

Sorunları dinleyen Belediye Başkanı Sn. Hüseyin UYSAL, Belediye olarak bütün sorunların çözülmesi için yardımcı olacağını belirterek sorunların yerinde tespiti için kahvaltı sonrasında Belediye’den yetkili Müdürler ile OSB’ye hareket edeceğini söyleyip, tüm katılımcılara tekrar teşekkür edip OSB’ye hareket etti.

Belediye Başkanımız toplantı sonrasında ilgili daire Müdürleri ile birlikte OSB’ye hareket etmiş ve toplantıda konuşulan sorunlarla ilgili, çalışmaları başlatmıştır. Özellikle Topçalı Organize Sanayi Bölgesi yolu ile ilgili asfaltlama çalışmalarının hemen başlatılacağı konusunda bilgi vermiştir. Göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı sanayicilerimiz adına teşekkür ederiz.

 
Gösterim : 6327
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21701685, Bugün: 1721 kez ziyaret edilmiştir.