Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2015 Salı 01:07
Zonguldak ve Bölgesinde Kan Kaybeden CHP Çareyi Ereğli'ye Yüklenmekte Buldu!
Deneyimli siyasetçi Halil POSBIYIK'ı ekarte eden CHP iradesi, her geçen gün eriyen ve oy kaybeden CHP'ye iyi bir rüzgar yakalamak için POSBIYIK'ın oy deposu olarak görüldüğü kendi seçim bölgesi olan Ereğli'ye KILIÇDAROĞLU'nu getiriyor!

7 Haziran seçimleri öncesi çeşitli firmalarca yapılan anketlerin sonuçları haber merkezimize ulaşmaya devam ediyor. Zonguldak’ta CHP’nin ise büyük bir düşüş sergilediği gözleniyor.

Hem yapılan anketler, hemde yapılan seçim gezilerinde gittikleri her yerden bekledikleri ilgiyi göremeyen Zonguldak XHP Milletvekili adayları telaşe kapıldılar. Siyasi çekişmeler neticesinde Ereğli'nin yetiştirdiği deneyimli siyaset adamı Halil POSBIYIK'ı devre dışı bırakan irade şu an gelinen olmusuz noktayı nasıl aşarız diye düşünürken çareyi 30 mayıs 2015 Cumartesi günü KILIÇDAR OĞLU'nu POSBIYIK'ın oy deposu olarak gördükleri Ereğli ve Alaplı seçim bölgesine getiriyorlar.

Kamuoyunda bu taktiğin işe yaramayacağı, CHP'nin özellikle Ereğli ve Alaplı'da kan kaybetmeye devam edeceği konuşulurken, KILIÇDAROĞLU'nun da umulan etkiyi yaratamayacağı edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.

 
Gösterim : 1655
YORUMLAR
emel koca / aynen
kılıçtaroğlu değil tüm genel merkez ereğliye gelse chp burada oy alamayacak.sevgili başkanımıza yapılan ayak oyunlarıyla gelen avukata bizden kesinlikle oy yok.
0
0

NEJDET YILMAZ YAKUPOĞLU / ereğli aşiret kenti değil
RECİ,AĞALIK VE MÜTEGALLİBELİK SÜRAÇLERİNİ 1960 DAN İTİBAREN TERK EDEREK,SANAYİ KENTİ KİMLİĞİNE KAVUŞMUŞTUR.BURADA YAŞAYANLAR,ÇAĞDAŞ, MODERN,İNSAN HAKLARINA SAYGILI, DEMOKRASİYE İNANAN VE SISNSAL MÜCADELENİN VERİDİĞİNİ TANIKLIK EDEN BİR KENTTİR."KENDİLERİNİ SÜRÜ YERİNE KOYMAK İSTEYENLERE,BUNLARIN OYLARI BEN İDARE EDİYORUM DEMEK"SAYGISIZLIKTIR."HİÇ BİR KİMSENİN KENDİ OYUNDAN BAŞKA OYU OLAMAZ.BUNUN TERSİNİ İDDİA ETMEK AHLAKSIZLIKTIR."YEREL OLARAK KİMSENİN YAPACAĞI BİR ŞEY YOKTUR.HER ŞEY KONJEKTÜRELDİR.
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21680045, Bugün: 745 kez ziyaret edilmiştir.