Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2015 Pazartesi 17:00
FUNDA ARAR'DAN MUHTEŞEM KONSER
ERDEMİR 50. yıl kutlamaları kapsamında sanatçı Funda Arar Ereğli'de konser verdi..

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın kuruluşunun 50. yıl kutlamaları kapsamında gün boyu düzenlenen etkinikler, ünlü sanatçı Funda Arar’ın verdiği konserle son buldu.

Kurumun, 50. Yıl Bahar Festivali kapsamında ilçenin Uzunkum Caddesi Genel Müdürlük Ofisi ile süs havuzu arasındaki sahil bandında, sabah saatlerinde başlayan etkinler geç vakte kadar sürdü.

ORHAN: BU GECE SİZİN GECENİZ

Konser öncesi sahneye çıkan ‘Anadolu Dansının Sultanları’ grubunun dans gösterisi beğeni ile izlendi. Gösteri bitiminde sahneye çıkan Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, çiçek takdimi sonrası yaptığı konuşmada, mutlu bir gün geçirdiğini söyledi.

Orhan, konser alanını dolduran yaklaşık 4 bin kişiye, mutlu günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek şunları kaydetti: “Gelecek nesillerle beraber nice 50 yıllara diliyorum inşallah. ‘Erdemir’ demek ‘Ereğli’ demektir. Küçük bir kasaban bugün, 100 bin kişinin üzerine çıkmış bir Ereğli, ancak sizlerin katkısıyla mümkündür. Bu bayrak, bütün Dünya’da dalgalanacak. Erdemir, ürünlerini kıtalar ötesine taşımakta ve değerli çalışanlarımızla birlikte büyümektedir. Ereğli halkına, değerli çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İyi eylenin, bu gece sizin geceniz.”

MUHTEŞEM KONSER, MUHTEŞEM FİNAL

Gecenin finalinde, siyah renk İspanyol paça pantolon üzerine giydiği büstiyer üstü mor payet ceket ile sahne alan ünlü sanatçı Funda Arar, söylediği birbirinden güzel şarkılarla dinleyenleri adeta mest etti.

Orkestra üyelerinin ise ‘Erdemir işçi üniforması’ ile çıktığı sahnede yaklaşık 2 saat performans sunan sanatçı, eski ve yeni albümlerinden 10’un üzerinde şarkı söyledi.

Arar, Cem Karaca ait ‘Islak, Islak’ şarkısını ise binlerce kişiyle birlikte seslendirdi. Hafif yağan yağmur altında geçen konsere katılım yüksek oldu.

Kalabalıktan memnun olduğunu ifade eden Funda Arar, asistanından istediği cep telefonunun kamerası ile öz çekim yaptı, kadrajına kendisini de alarak seyircinin videosunu çekti.

 
Gösterim : 2001
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547865, Bugün: 1970 kez ziyaret edilmiştir.