Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2015 Pazar 23:28
DP, Adalet ve Doğru yol partililerden Çakan' a destek
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Birinci sıra milletvekili adayı önceki dönem Enerji Bakanı Zeki Çakan, Ereğli Ziyareti sırasında Belen Sanayi sitesinde Demokrat, Adalet ve Doğru Yol partililerle birlikte toplantıda bir araya geldi. Partililer Çakan' a tam verdiklerini ifade ederken, Zeki Çakan kendisine ve Milliyetçi Hareket Partisine destek veren herkese teşekkür ederek "Desteklerini hizmetlerimle boşa çıkartmayacağım" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Birinci sıra milletvekili adayı önceki dönem Enerji Bakanı Zeki Çakan, seçim çalışmaları için geldiği Ereğli' de Demokrat, Adalet ve Doğru Yol partililerle görüştü. Belen sanayi sitesinde partililerle bir araya gelen Çakan, yaklaşık 1 saatlik görüşme sonrasında gezilerine devam etti. Yapılan görüşme ile ilgili olarak açıklamada bulunan Zeki Çakan kendisine ve Milliyetçi Hareket Partisine destek veren herkese teşekkür ederek "Desteklerini hizmetlerimle boşa çıkartmayacağım" dedi.

Çakan açıklamasında "Doğru yol partisi, Demokrat parti en son İl başkanımız sayın ali Gün, yaklaşık 25 arkadaşı ile birlikte Ereğli' de bir araya geldik. Daha önce Bartın' da bir araya gelmiştik. Önümüzde ki günlerde de Devrek'te bir araya geleceğiz. Doğru yol partisinin, Adalet partisinin, Demokrat partinin bütün geçmişte görev yapan arkadaşlarımız, il, ilçe başkanlarımız hepsi sağ olsunlar Milliyetçi Hareket partisini desteklemeye ve aday olarak bize güç vermeye başladılar. bu konuda da toplantılar yaparak açıkça desteklerini ortaya koyuyorlar. Her birisine gerçekten gönül dolusu sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Çok teşekkür ediyorum. Tabi ki bunların destekleri bizlerin omzuna yük veriyor. Fakat biz hiç bir zaman omzumuza aldığımız yükün altında ezilmedik. Allah'a şükür bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ezilmeyeceğiz. Bölgemize ülkemize hizmet vereceğimiz kanaati kendilerine hasıl olmuş ki bütün güçlerini bizlere verdiler. Dolayısıyla da önümüz de ki günlerde de güçlerini vermeye devam edecekler. Ülkemize bölgemize Milliyetçi hareket partisi ve adayı olarak bana güç veren arkadaşlarımla birlikte yoluma devam edeceğim. Biz 'Cek-Cak' la değil, yaptıklarımızla güç alıyoruz. Gerçekten bizlere güç veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

 
Gösterim : 1098
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21638847, Bugün: 8355 kez ziyaret edilmiştir.