Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2015 Pazar 22:49
ÇATUROĞLU Çarşı-Pazar Çalışmalara Devam Ediyor...
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Taşdelen, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileriyle birlikte; Karadeniz Ereğli’de kurulan Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etti.

Cumartesi Pazarı’nda tezgâh açan tüm esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların ellerini sıkarak 7 Haziran Genel Seçimlerinde destek isteyen Çaturoğlu, seçim sürecinde olduğu gibi seçimden sonra da İlçe Teşkilatı Yöneticileriyle birlikte ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi.

Cumartesi Pazarı ziyareti oldukça renkli geçen Çaturoğlu, zaman zaman tezgâhların arkasına geçerek satış da yaptı. Domates, karpuz, fasulye ve kumaş satan Çaturoğlu, öğrencilik yıllarında kendisinin de pazarcılık yaptığını belirterek, esnafın sorunlarını yakından bildiğini ve bu sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapabilmek adına destek istediğini ifade etti.

Cumartesi Pazarı’nda tezgâh açan esnafların ve alışveriş yapan vatandaşların Çaturoğlu’na yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

 
Gösterim : 8479
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21626552, Bugün: 220 kez ziyaret edilmiştir.