Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2015 Çarşamba 15:21
BU POZLAR NE KADAR SAMİMİ! AZICIK İLKELİ OLUN BEYLER!..
Biri MHP den Aday adayı idi, Diğeri AKP'den.. Faruk ÇATUROĞLU'na şans güldü vekil adayı oldu, Ercan YALÇIN ise MHP'den vekil adayı olamadı. Şimdi soruyoruz, Eğer YALÇIN'da MHP'den Aday olsaydı bu pozu verebilir miydiniz?

Zonguldak Milletvekilliği aday adaylığı sırasında birçok partiden adaylar ortaya çıktı, genel merkezlere başvurular yapıldı, kimine şans güldü diyelim, kiminin referansı iyiydi ama neticede birileri aday olurken, aday olamayanlar ise diğer alanlarda parti kanatlarında yürümeye, siyasete devam etmek üzere yola koyuldu.

Seçim atmosferine girildiği şu sıralarda Zonguldak bölgesinde yavan geçen seçim çalışmaları şuan itibari ile birebir markaj tarzı seçmenin el sıkılması tarzında devam ediyor. Bu seçim çalışmaları esnasında ise fotoğraf karelerine ilginç görüntüler yansıyor.

İşte bunlardan bir tanesi ise Özel Ereğli Anadolu Hastanesinde yaşandı. Bilindiği üzere Özel Ereğli Anadolu Hastanesi başhekimi Ercan YALÇIN MHP'den Zonguldak Milletvekili adaylığı için başvurmuş ancak ilk 5'e girememişti.

AK Partili 2, Sıra vekil adayı ve her gördüğü kişinin elini sıkıp oy istemesi ile ünlü Faruk ÇATUROĞLU Anadolu Hastanesinde seçim çalışmaları içinde Hasta ziyareti adı altında seçmenlerin elini sıkmak için gittiği sırada MHP'den aday adayı olan YALÇIN ile çok samimi pozlar vermeyi de ihmal etmedi.

SEÇMENİNİZE BİRAZ SAYGINIZ VARSA, İLKELİ DURUŞ SERGİLEYİN!

Fotoğraflara bakıldığında Kimin AK Partili, Kimin MHP'li olduğu pek belli olmayan bu görüntüler kamuoyu tarafından yadırgandı. Vatandaş siyasilerden ilkeli olmalarını istiyor, ve soruyorlar; "Anadolu Hastanesi Müdürü Sn. Ercan YALÇIN eğer MHP den aday olsaydı acaba ÇATUROĞLU ile bu pozu verir miydi? Yoksa meydanlarda bir birilerine, partilerine atıp tutarlar mıydı? MHP ile AKP bir yarış içinde, söylemleri bir birine bu kadar ters iken, bir birilerini suçlarlar iken yerelde bu kadar ilkesiz tutum ve davranışlar bizler tarafından rağbet görmez, üstüne üstelik tepkimizi çeker" diyerek konu hakkındaki olumsuz görüşlerini dile getirdiler...

 
Gösterim : 5222
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21718239, Bugün: 1945 kez ziyaret edilmiştir.