Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2015 Salı 22:08
THK Kdz Ereğli Şube Başkanı LİKOĞLU ve Şair BAŞÇİÇEK Gazete Ereğli'nin Yeni Yaşını Kutladı
Gazete Ereğli'nin 9, Yaşını bizleri telefonla arayarak, ya da facebook ve mail ortamında yazdıkları ile kutlayan dostların yanı sıra merkez ofisimize gelerek bir acı kahvemizi içip dost sohbetler eşliğinde kutlamalar da devam ediyor...

Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet LİKOĞLU ile Ereğlili şair Ramazan BAŞÇİÇEK Gazete Ereğli'nin 9. Yaşını kutladı. Gazetemizin merkez bürosuna gelen THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı LİKOĞLU ; "Gazete Ereğli'nin 9. yılını kutluyorum. İlçemizde böyle kurumsal manada yayıncılık yapan Gazetenizi nezdinizde bir kez daha takdir ediyor, ilkeli ve kamuoyu yararı güden yayınlarınızın devamını diliyorum" derken, şair BAŞÇİÇEK ise aynı zamanda da kendisi gibi şair olan Gazete Ereğli'inin imtiyaz sahibi Kurtuluş AYYILDIZ'a başarılar dileyerek, "Gazete Ereğli'nin dokuzuncu yaşını kutlar, başarılı çalışmalarınızın devamı dilerim" dedi.

Samimi bir ortamda geçen kutlamanın ardından önümüzdeki genel seçimler dolayısı ile konu siyasete kayarak, birlikte hem ülke, hem de yerel siyaset masaya yatırılarak irdelendi.

Gazete Ereğli Ailesi olarak THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet LİKOĞLU ve Şair Ramazan BAŞÇİÇEK'e bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

 
Gösterim : 2026
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21681413, Bugün: 2113 kez ziyaret edilmiştir.