Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2015 Pazar 19:32
ÇATUROĞLU KENDİ SEÇİM BÖLGESİNDE HALKIN NABZINI TUTUYOR...
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı, Kazım Beceren, Ayhan Taşdelen, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı Yöneticileri, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Üyeleri ile birlikte Subaşı (Süleymanbeyler) Pazaryerini ziyaret etti.

Yaklaşık 3 saat boyunca Süleymanbeyler köyünde vatandaşlarla ve esnafla görüşen Çaturoğlu, köyün başlıca sorunları arasında bulunan köprünün yapılacağının sözünü verdi.

Çevre köy muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde, Çaturoğlu, muhtarların sorunlarını dikkatlice dinleyerek, sorunların aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Ziyaretleri zaman zaman renkli görüntülere de sahne olan Çaturoğlu, bir vatandaşın fötr şapkasını kafasına geçirdi, bir lokantada döner kesip yiyerek objektiflere poz verdi.

KÜLAH VE ASARLI KÖY ZİYARETLERİ

Milletvekili Adayı Çaturoğlu ve beraberindekiler, Süleymanbeyler köyünün ardından Külah ve Asarlı köylerine geçerek bu köylerde düzenlenen Hıdrellez programlarına katıldılar. Köy sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti heyetine çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 
Gösterim : 12652
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552332, Bugün: 2275 kez ziyaret edilmiştir.