Kayıt Tarihi: 2 Mayıs 2015 Cumartesi 23:43
Zonguldak'ta Aktif Eğitim Senliler, doğa yürüyüşüyle moral buldu
Zonguldak'ta Aktif Eğitim-Sen üyeleri aileleriyle birlikte doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

'Bağımsız Birey, Sağlıklı Toplum' projesi kapsamında "Doğaya ve Spora Bağımlı" bireyler sloganıyla Zonguldak Kent Ormanı'nda düzenlenen doğa yürüyüşüne ilgi yoğundu.

Farklı sendika üyelerinin de aileleriyle yürüyüşe katıldığını ifade eden Aktif Eğitim-Sen Zonguldak Temsilcisi Yıldıray Uysal, "Doğa yürüyüşümüz 30 civarındaki katılımcı ile büyük ilgi gördü. Kent Ormanı içinde gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşümüzün sonunda katılımcılara semaverde çay ve çerez ikram edildi. Temiz ve bol oksijenli bir ortamda neşeli sohbetler edildi." dedi.

Toplumsal duyarlılığa sahip bir sendika olarak tüm yetkilileri, ilgilileri, sivil toplum kuruluşlarını ve diğer sendikalarıyla birlik beraberlik içinde hareket ettiklerini anlatan Uysal, şunları söyledi: "Bu vesileyle projemize destek veren herkese sağlıklı toplumun inşası hususunda göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyor, bizimle piknik yapmak ve fırsattan istifade kan vermek isteyen herkesi 17 Mayıs günü Çaydeğirmeni Mesire Alanı'ndaki pikniğimize davet ediyoruz."

 
Gösterim : 1456
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21649699, Bugün: 5025 kez ziyaret edilmiştir.