Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2015 Perşembe 16:06
Yüksek İnş. Mühendisi Mustafa ÖZKAN’dan Gazete Ereğli’ye 9. Yaş Kutlama Ziyareti
İnşaat Yüksek Mühendisi, Ereğli'de ve bölgede başarılı işlere imza atan Özkan İnşaat'ın sahibi Mustafa ÖZKAN Gazete Ereğli'nin 9. Yaşını kutladı.

7 Haziran genel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisinden Zonguldak Milletvekili adaylığı esnasında kontenjan adayı olarak başvuran ve yaptığı saha çalışmaları ile adından söz ettiren İnşaat Yüksek Mühendisi, Ereğli'de ve bölgede başarılı işlere imza atan Özkan İnşaat'ın sahibi Mustafa ÖZKAN Gazete Ereğli'nin kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere gazetemizin merkez bürosuna geldi.

Gazete Ereğli İmtiyaz sahibi Kurtuluş AYYILDIZ'ı bugüne kadar sürdürdüğü başarılı ve aynı zamanda da ilkeli yayınlarından dolayı kutlayan ÖZKAN, "Gazete Ereğli'nin 8 başarılı yılı geride bıraktığı ve 9 yılına girdiği bu günlerde, her zaman olduğu gibi ilkeli, basın etik kurallarına uyan, kamuoyu nezdinde her zaman olduğu gibi takdir gören yayınlarından dolayı sizleri kutlar, başarılarınızın devamını dilerim" dedi...

ÖZKAN'ın Gazete Ereğli'ye ziyareti, Ereğli gündemi ve olan siyasi konular üzerine bir müddet sohbet edip fikir alışverişi yaptıktan sonra sona erdi.

 
Gösterim : 2182
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21626437, Bugün: 105 kez ziyaret edilmiştir.