Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Salı 19:44
AK PARTİ STARTI EREĞLİ'DEN VERDİ
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal, heyeti bina önünde Zabıtalarla birlikte karşıladı. 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan Genel seçimler öncesinde AK Parti, Kdz. Ereğli’de adeta gövde gösterisi yaptı.

Zonguldak Camlı Köşk’te geçen hafta gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından ilk kez Kdz. Ereğli’de bir araya gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu,Özcan Ulupınar, Emine Çift, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti Kdz. Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Abdusamet Duran ile yüzlerce partili seçimin startını Kdz. Ereğli’den verdi.

ÖĞRETMENEVİNDE KAHVALTI

Kdz. Ereğli Öğretmenevinde AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanlığı tarafından verilen kahvaltıda buluşan partililer burada birlik ve beraberlik mesajı verdikten sonra birlikte Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ın ziyaret ederek, yoğun programa başladı.

ÇAY, “SEÇİM İÇİN ÖNLEMLERİ ALDIK”

Ak Partilileri kapıda karşılayan Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, burada yaptığı açıklamasında 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerinin Ereğli’de görev yaptığı sür içeresinde beşinci seçimi olacağına dikkat çekerek, Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de ilçede vatandaşların sağlıklı ve şeffaf bir ortamda oy kullanması için her türlü güvenliği aldıklarını ifade etti.

Adaylara hayırlı olması temennisi de ileten Çay, “Burada vatandaşların seçimlere katılım oranı yüksek. Bu bir bayrak yarışıdır birileri gelecek bu işi yürütecektir. Halka hizmet vermek çok güzel bir şeydir. Kendi anne babamıza nasıl hizmet edeceksek vatandaşlara da aynısını yapmalıyız. Biz, devletimizin imkanlarını vatandaşlarımıza sunuyoruz, bu konuda başta Valimize ve bölge milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır ise Başsavcılık görevini anımsatarak, kendisinin görevde olduğu sürede bürokrat çizgisini daima koruduğunu belirterek, “Şimdi bu seçimler öncesinde siyasete girdik. Vatandaşımıza başka bir kulvarda hizmet edeceğiz. Burada olmaktan dolayı da son derece mutluyum” dedi.

Çaturoğlu’da Çay’a hitaben yaptığı konuşmada, Hizmetleri arttırarak devam ettirmek için herkesin desteğine ihtiyaç olduğunu kaydederek, seçildikleri taktirde güzel çalışmalar ortaya koyacaklarını ifade etti.

UYSAL BİNA GİRİŞİNDE KARŞILADI

Çay’a gerçekleştirilen ziyaretin ardından yürüyerek Kdz. Ereğli Belediyesine geçen Özbakır ve beraberindeki heyeti, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Binası girişinde karşıladı.

Birlikte Uysal’ın makamına geçen heyettin kalabalık olması sebebiyle çok sayıda partili makam girişinde yada odada ayakta kaldı.

Yoğun izdihamın olduğu ziyarette Zonguldak Milletvekili Adayı Özbakır, Uysal’a Ak Parti’nin laf değil, iş ürettiğini kaydederek, Aday arkadaşlarımız ile stardı verdik. Partimizin çalışmalarını anlatmaya çalışıyoruz, siz de yabancı değilsiniz bizdensiniz. İnşallah partimiz bundan sonraki dönemde de güzel işler başaracaktır. Ereğli ve Zonguldak çok daha iyi hizmetler alacak. Çözülmesi gereken sorunları arkadaşlarımız ile birlikte hareket ederek çözeceğiz. Daha önce de arkadaşlarımıza söyledik burası şu milletvekilinin şurası şu milletvekilinin değil, biz Zonguldak’ta bir bütün olarak hareket etmek zorundayız.

DESTEĞİNİZİ BİZDEN ESİRGEMEYİN

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Çaturoğlu da, “Bu bir bayrak yarışı, biz aldığımız bu bayrağı daha üstlere taşımak için elimizden gelen gayreti göstererek layık olduğu yere bölgemizi taşıyacağız. Hüseyin Uysal çok şanslı iki tane belediye başkanlığından gelen milletvekili olacak inşallah bir tane 2 dönem meclis üyeliği yapmış Emine Çift var, tam belediyecilikten gelmiş kişiler olarak desteğimizi arttırarak vereceğiz. İnşallah belediyecilik namına yeni bir dönem başlayacak Ereğli ve Zonguldak’ta, onun müjdesini veriyorum. Bugüne kadar desteklerini bizlerden esirgemeyen AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan veErcan Candan’a da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

EREĞLİ BÜYÜK BİR İLÇE

“Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise, Ereğli’nin nüfus olarak büyüklük algısının, gerçekte de öyle olduğunu kaydederek, “Büyük bir ilçenin verdiği sorumluluklar ile ilçemize layık büyük adımlar atacağız. Ben şimdiden teşekkür ediyorum. Bütün aday adaylarımızı meclisimizde görmek istiyoruz. Amacımız Emine Hanım’da, Akın Kaymak’ı da meclise göndermektir. Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan ile birlikte gerek seçim çalışmalarında gerekse seçimden sonraki hizmet çalışmalarında çok uyumlu bir şekilde devam ettik. İnşallah bu uyumlu çalışma devam edecek çünkü devlette ve hizmette devamlılık esastır.” şeklinde konuştu.

Belediye ziyaretinin ardından Uysal’ın da katılımı ile Kdz. Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Yönetim kurulunu, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hikmet Tezel ve yönetimini, Kdz. Ereğli Türk Metal Sendikası Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve yönetimini, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve yönetimini, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şubesini ayrı ayrı makamlarında ziyaret eden heyet, ziyaretlerde destek istedi ve oda ve derneklerin sorun ve isteklerini dinledi.

 
Gösterim : 1259
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21740789, Bugün: 1223 kez ziyaret edilmiştir.