Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2015 Cuma 21:45
AK PARTİ'DE FLAŞ GELİŞME! İL BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU
AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı görevi için genel merkezin adayı belli oldu.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar'ın 14 Şubat'ta gerçekleşecek olan İl kongresinde aday olmayacağını açıklaması sonrası kamuoyunda yeni il başkanı kim olacağı merak edilir oldu.

AK Parti Genel Merkezi tarafında tüm İl ve İlçelerde tek liste ile gidilecek kongrelerinin tamamlanması için geri sayım devam ederken. Zonguldak İl Başkanlığı için adayların öne çıkan isimler AK Parti Genel Merkezince mülakata alındı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmed Davutoğlu'nun il başkanlarının son mülakatını bizzat kendisinin yapacağı ve il başkan adayını belirlemesi bekleniyordu.

İl başkanlığı görevi için ismi geçen Kozlu önceki dönem Belediye Başkanı Ali Bektaş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Tosun, Kömür spor Başkanı Süleyman Caner, önceki dönem il başkanı Celil Uzun ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Selim Alan AK Parti Genel Merkezi tarafından bugün Ankara’ya çağrıldı.

Yapılan görüşmeler sonucunda AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Tosun genel merkezin adayı oldu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı ile Tosun, 14 Şubat’ta yapılacak il kongresinde AK Parti Zonguldak İl Başkanı adayı olacak.

 
Gösterim : 3056
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21700067, Bugün: 103 kez ziyaret edilmiştir.