Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2015 Cuma 15:14
Başkan Uysal çalışmaları yerinde inceledi
Ereğli Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da dün gece, başkanlığında kurulan Karla Mücadele Koordinasyon Merkezinin çalışmalarına bizzat katıldı.

Çözüm Masası’na gelen ihbar telefonlarına cevap veren Uysal, Kepez Dağ Evleri, Belen Yeni Mahalle gibi 4 ayrı noktadaki çalışmaları da yerinde inceledi. Karla mücadele çalışmalarının yürütüldüğü Fen İşleri Şantiyesini de ziyaret eden Uysal, burada da bir süre işçilerle görüştü. Uysal, “Ekiplerimiz 3 gündür özveri ile çalışıyor. Ereğli halkı adına karla mücadele çalışmalarına katılan tüm personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Ereğli’de kar yağışı ile mücadele çalışmaları sürerken, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da Karla Mücadele Koordinasyon Merkezince yürütülen çalışmalara bizzat katıldı. Akşam saatlerinde öncelikle tüm ihbarların toplandığı Çözüm Masası birimini ziyaret eden Uysal, burada bir süre görevli personelle görüştü. Başkan Uysal, ziyareti sırasında karla mücadele de etkin rol oynayan kepçe operatörleri ve bağlı ekipleri de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 
Gösterim : 1330
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21740720, Bugün: 1154 kez ziyaret edilmiştir.