Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2014 Pazartesi 16:57
Korkmaz; Öğretmenlerimizi yılda bir defa hatırlamak istemiyoruz
Ereğli'de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla anıt önünde tören düzenlendi. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, öğretmenleri yılda bir defa hatırlamak istemediklerini söyledi.

Anıt önünde düzenlenen tören İlçe Milli eğitim Müdürü Numan Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Anıta çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla tören sona erdi.

Törenin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, öğretmenleri yılda bir defa hatırlamak istemediklerini söyledi. Korkmaz, "24 Kasım Öğretmenler Günü, geleceğimizin mimarı çocuklarımızı yetiştirecek öğretmenlerimiz fedakârca çalışıyor. Tabi biz öğretmenlerimizi yılda bir defa hatırlamak istemiyoruz. Sene içerisinde değişik etkinlikler yapmamıza rağmen Öğretmenler Günü olarak kabul edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde de öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Hepsine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

 
Gösterim : 2170
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551940, Bugün: 1883 kez ziyaret edilmiştir.