Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2014 Cuma 21:54
Ereğli TSO, üyelerine hukuk danışmanlığı hizmeti başlattı
Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından oda üyelerine hukuk danışmanlığı hizmeti başlatıldı. Genel Sekreter Gündüz Acar, "Süreci devam eden konular hakkında bilgi verilemeyecek. Ancak diğer hukuksal konularda oda üyelerimiz bilgi alabilecekler." dedi.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oda üyelerinin hukuk konusunda yaşadıkları sorun ve çıkış yolları konularında konferans salonunda hukuk danışmanlığı hizmeti verilmeye başlandı. Odanın hukuk danışmanı Adil Ateş tarafından verilecek olan hukuk danışmanlığı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genel Sekreteri Gündüz Acar, hukuk danışmanlığı olarak sadece süreci devam eden davalar hakkında bilgi verilemeyeceğini söyledi.

Ateş, konuşmasında, "Odamızın akreditasyon süreci devam ediyor. Bu süreç içerisinde 5 yıldızlı hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu konuda odamızın hukuk müşaviri Adil Ateş Bey ile istişare yaptık. Kendisi ayın belli günlerinde oda üyelerimize ihtiyaçları olduğu konularda hukuk danışmalığı görevini yürütecek. Bugün ilk günümüz. Bundan sonraki zamanda da süreci belirleyeceğiz. Tarihleri belirledikten sonra oda üyelerimizden hukuksal olarak danışmak istedikleri bütün danışmanlık hizmetlerini burada danışmanlık hizmetini verecek. Burada önemli olan nokta, süreci devam eden bir davanın avukatımıza sorulmasını istemiyoruz. Kendisi bu konuda bilgi veremeyecek. Hukuki olarak düşünülebilen bütün konuları kendisine danışabilirler." diye konuştu.

 
Gösterim : 1827
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21649862, Bugün: 5188 kez ziyaret edilmiştir.