Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2014 Salı 19:34
Ereğli'deki trafik kazası güvenlik kamerasında
Ereğli'de meydana gelen trafik kazası çarpışan iki araçtan bir tanesi iş yerine girdi. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Şehrin en işlek caddesinde meydana gelen olayda kaldırımda yayaların olmaması olası bir faciayı önledi. Kazada bir kişi yaralandı.

Kaza Akşam saatlerinde ilçenin en işlek caddesi Erdemir caddesi üzerinde meydana geldi. alınan bilgilere göre alış veriş merkezinden çıkan İ.C, 67 SE 622 plakalı otomobili ile dönüş yapmak için yola çıktığı sırada İlçe merkezinden İstanbul yol ayrımına giden U.Ö idaresindeki 67 TR 810 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden U.Ö önce kaldırıma daha sonrada iş yerine girdi. Kazada hafifi yaralanan sürücü U.Ö özel hastaneye kaldırıldı. U.Ö tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilirken, hasar gören otomobiller çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Yaşanan kaza iş yeri güvenlik kameralarına yansıdı. Alış veriş merkezinden çıkan İ.C, otomobili ile dönmek için yola çıktığı sırada U.Ö nün aracı ile çarpışması ve direksiyon hakimiyetini kaybeden U.Ö nün önce kaldırıma daha sonra da iş yerine girmesi görülüyor. Kazanın hemen ardından ise iş yerlerinde çalışanlar ve müşteriler dışarıya çıkarak kaza yapan araçların yanına gidiyor.

 
Gösterim : 1599
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643844, Bugün: 3829 kez ziyaret edilmiştir.