Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2014 Cumartesi 20:29
Yanan ahırdaki hayvanlar kırılan duvardan çıkarıldı
Ereğli'ye bağlı Hamzafakıllı Mahallesi'ndeki bir ahırda çıkan ve eve sıçrayan yangın, zamanında müdahaleyle söndürüldü. Ahırdaki hayvanlar ise evsahibi ve komşularının da yardımıyla kırılan duvardan çıkarıldı.

Tekin Çimen' e ait ahırda, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangından dolayı yükselen dumanları gören mahalle halkı ve evsahibinin çocukları itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekiplerini bekleyen mahalle halkı, bir taraftan da ahırdaki hayvanları dışarıya çıkarmaya çalıştı. İki büyükbaş hayvanı çıkaran mahalleli, yangının eve sıçraması üzerine ahıra giremedi. Kısa sürede olay yerine giderek yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, ilk olarak eve sıçrayan alevleri söndürdü. Ardından ahıra müdahale eden ekipler, kısa sürede yangını kontrol altına aldı.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken ahıra giremeyen evsahibi Çimen'in oğlu Erkan Çimen, mahallelinin de yardımıyla kırdığı duvardan hayvanları dışarıya çıkardı. Kendisinin işte olduğunu ve telefonla ahırın yandığı haberini aldığını kaydeden Çimen, "Hemen geldim. Hayvanları dışarıya çıkardım. Hasar büyük. Ahır tamamen yandı." dedi. Dumandan etkilendiği için yoğurt yedirilen Çimen, sağlık görevlilerine durumunun iyi olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 
Gösterim : 1482
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21646267, Bugün: 1593 kez ziyaret edilmiştir.