Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2014 Perşembe 19:40
Yaşlı çift, dikkatsiz sürücüleri ağaca astıkları tabelayla uyarıyor
Zonguldak’ta yol kenarındaki evlerinin önünde sürekli trafik kazasına şahit olan Ali-Fatma Yıldız çifti, ağaca astıkları tabelayla sürücüleri uyarmaya çalışıyor.

Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde ikamet eden Fatma ve Ali Yıldız çifti, yol kenarındaki evlerinin önünde bulunan ağaca astıkları, 'Sayın şoför, canını ve aileni seversen arabanı yavaş sür' yazılı tabelayla sürücüleri uyarıyor.

Belde girişindeki yokuş ve virajlı yolda sürücülerin süratli araç kullanması nedeniyle sürekli trafik kazalarına şahit olan çift, çareyi evlerinin önündeki kaldırıma tabela asmakta buldu. Daha önce yokuş aşağıya inen araçların hızını alamayarak evlerinin bahçesine devrildiğini belirten çift, herhangi bir can kaybı yaşanmaması için kendilerinin tedbir aldıklarını ifade ediyor.

Maden ocaklarından emekli Ali Yıldız, 'Sayın şoför, canını ve aileni seversen arabanı yavaş sür' yazılı tabelayı evin önündeki ağaca astı. Daha önce ölümden döndüklerini belirten Fatma Yıldız ise birçok sürücünün viraja hızlı girmesi sonucu araçlarıyla duvarı aşıp evlerinin bahçesine uçtuğunu kaydetti. Yıldız çifti, uyarılara rağmen kazaların yaşandığına dikkat çekti.

 
Gösterim : 1756
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549714, Bugün: 3819 kez ziyaret edilmiştir.