Kayıt Tarihi: 1 Eylül 2014 Pazartesi 12:56
5 Aydır AK Partili Ereğli Belediyesinde “TIK” Yok!
Soruyoruz, 30 Mart 2014 Seçimlerinden Buyana Büyük Vaadlerle Aldığınız Ereğli Belediyesinde Beş Aydır Belediyecilik Anlamında Ereğli’ye Kayda değer Ne Yaptınız?

5 ay önceki seçim kitapçığının kapak sayfasında “YENİ TÜRKİYE, YENİ KDZ. EREĞLİ” sloganı ile içerisinde envai çeşit göz boyayıcı projelerini sıralayan UYSAL’ın bu projelerinden daha bir tanesine bile başlamamış olması düşündürücü değil mi? Hani iktidarın da gücü ile Kdz. Ereğli’yi uçuracaklarını söyleyen siyasiler şimdi nerede? Bırakın Ereğli’yi uçurmayı, her geçen gün daha da kötüye götürüyorlar.

30 Mart Belediye seçimlerinin ardından AK Parti Bayrağının dalgalandığı Ereğli Belediyesi geride bıraktığı 5 aylık zaman diliminde elle tutulur, kayda değer bir icraat gösterememesi kamuoyu tarafından yadırganıyor.

Özellikle önceki dönem Belediye Başkanı Halil POSBIYIK döneminde hep muhalefette kalan AK Partililer, belediyeyi alınca adeta süt dökmüş kediye döndüler.

Ereğli Belediyesi AKP'li olunca ilk önce POSBIYIK'tan intikam almak amacı ile işçi kıyımına giden irade sonrasında yerli-yabancı fitilini ateşleyerek kenti işin içinden çıkılmaz sorunlar yumağının içine itmiş oldu.

Zonguldak Milletvekili Ercan CANDAN'ın güdümünde olduğu iddia edilen Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL yaptığı hatalara her gün bir başkasını eklerken en son bardağı taşıran ise yerine vekil bıraktığı Meclis Üyesi Fevzi EKŞİ'nin CANDAN'ın eski danışmanı ve şimdiki Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim CÖBEK'i görevden almaya yeltenmesi oldu.

Siyasi restleşmeler, rant kavgaları ile geçen 5 aylık süreçte kaybeden Ereğli olurken, şimdi AK Parti İlçe Teşkilatı ile aralarını geren Ercan CANDAN, UYSAL ve ekibinin Ereğli'ye iyilikten çok kötülük yaptığı ifade ediliyor.

Biz de buradan kamuoyu adına soruyoruz; "İşten İşçi Atmalar" "Eş, Dost ve Akrabayı İşe Almalar", "Yoz Bir Şekilde Yerlicilik Yapmak" dışında 5 aylık süreçte Karadeniz Ereğli'ye ve burada yaşayan bu halka Belediyecilik anlamında kayda değer ne yaptınız?

Ereğli kamuoyu bu sorunun cevabını sizlerden mutlaka bekliyor.

 
Gösterim : 1763
YORUMLAR
bayram / bu yazıya en güzel cevap
bu yazıya engüzel cevap ,susmaktır.
1
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551100, Bugün: 1043 kez ziyaret edilmiştir.