Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Çarşamba 16:10
Ereğli Belediyesinde deprem...
Ereğli belediyesinde deprem. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek görevinden alınarak Hal Müdürlüğüne gönderildi.

Ereğli Belediyesinde yer değiştirmeler devam ediyor. Daha önce görevden alınmaların yaşandığı belediyede bu kez de Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek görevinden alındı.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın Ankara' da olması sebebiyle yerine vekaleten bakan Fevzi Ekşi'nin İbrahim Cöbek'i görevinden alarak Hal Müdürlüğüne gönderdiği öğrenildi.

Cihan Ereğli' ye konuşan Belediye Başkan Vekili Fevzi Ekşi "Başkanlık yetkilerimi kullanarak Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek'i görevden aldım. Kendisi Hal Müdürü olarak atanmıştır. Hal Müdürü Tayfun Özcan'da Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Geniş açıklamayı saat 14.30'da basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuna açıklayacağım" dedi.

BELEDİYE ÖNÜNDE KALABALIK OLUŞMAYA BAŞLADI

Cöbek'in görevden alınması sonrası çok sayıda kişinin belediyenin önüne gitmeye başladığı ve telefon trafiği ilede çok sayıda kişinin belediye önünde toplanmaları ve karara tepki göstermeleri istendiği öğrenildi. Yaşanabilecek olası bir arbede için polisin Ereğli Belediyesi önünde önlem alması bekleniyor.

Gazeteciler belediye binasında önünde beklemeye devam ederken Belediye başkan vekili Fevzi Ekşi gazetecilerden beklemesini isterken Ak Paeti Il başkanı Hamdi Uçar'ın beklendiğini ifade etti.bu arada haberi alan Ak Partilililer Belediye başkanlıpona akın ederken Milletvekili Ercan Candan'ın danışmadı Savaş Aydın'da belediye binasına geldi.

POLISLER BELEDİYEDE

Belediye de yaşanan görevden alma konusunda emniyet müdürlüğünden çok sayıda polis önlem aldı.

 
Gösterim : 1629
YORUMLAR
selim kansu / Skandal
burada bir sürü skandal var ama en önemlisi bir müddet belediyenin kapılarını vatandaşa kapattılar
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547597, Bugün: 1702 kez ziyaret edilmiştir.