Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2014 Pazartesi 22:38
İşte AKP'li Belediyenin ATATÜRK Sevgisi!
1 Hafta önceki şiddetli rüzgarda yerinden koptuğu düşünülen AKM'nin yola bakan duvarlarını süsleyen dev ATATÜRK posterleri yerine bir türlü takılamadı.

AKM'nin (Atatürk Kültür Merkezi) yola bakan kısmında sıra sıra kendine yer bulan Atatürk posterlerinin bazıları geçtiğimiz hafta çıkan şiddetli rüzgarlardan sonra yerinden kopmuştu. Mevcut AKP'li Belediye "nasıl olsa çok resim var. Ha bir eksik ha bir fazla kimse anlamaz" mantığı ile mi bilinmez halen yerinden koptuğu sanılan dev panoları bir türlü yerine takmıyor.

Oysa şehir merkezindeki üst geçit ve köprülere asılan, genelde üzerlerinde AKP'li vekil Ercan CANDAN ve Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL'ın da resimlerinin bulunduğu bilgilendirme amaçlı posterleri sürekli değiştiren Belediye konu ATATÜRK olunca ilgisiz kalıyor.

AKM'nin duvarındaki ATATÜRK resimlerinin eksildiği gören bazı duyarlı vatandaşlar "Bunlar bizi anlamaz zannediyor ama biz her şeyi görüyoruz. Fırsattan istifade azar azar ATATÜRK resimlerini kaldırmayı planlıyorlarsa bu fikirlerinden bir an önce vazgeçsinler" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 
Gösterim : 7926
YORUMLAR
Erkan / sizden muhalif olmazzzzzz
:) eleştiriyi bile beceremiyorsunuz sizden muhalif olmaz
1
1

EDİTÖR / MOLLAÖMEROĞLU Rumuzlu Okurumuza
Sevgili okurumuz, öncelikle bir önceki yorumu yazan ERKAN beyi hedef alan aynı zamanda da çok hoşumuza giden yorumunuzu maalesef yayınlayamıyoruz. Yorumunuzdaki son cümlenin içinde geçen kelimeleri biraz daha yumuşatıp yeniden yollarsanız yayınlayabiliriz. Teşekkürler...
0
1

VURAL SAĞNAK / BAYRAĞA SAYGI
bayrağa Atatürk'saygılarını gördük 23 nisan anfide yapılan törende türk bayrağı ve Atatürk posteri yoktu aynı şey 18 haziran kurtuluşta sergilendi şimdide inatla sahil bandında kpopan resimlertakılmıyor fazla lafa gerek yok ATATÜRK VE BAYRAK DÜŞMANLIĞI FITRATLARI
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21702629, Bugün: 390 kez ziyaret edilmiştir.