Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Cumartesi 14:42
Dostlarımız Mutlu Günümüzde Yanımızdalar
Gazete Ereğli'nin 8. yaşı münasebetiyle yapılan kutlamalar devam ediyor. Bir yandan telefonla bizi arayıp 8. yaşımız kutlanırken diğer yandan facebook sayfamızdaki duvarımıza yapılan kutlamalarla dostlarımız bu mutlu günümüzde yanımızda olduklarını gösteriyorlar.

Kimi dostlarımız da pastalarını alıp sürpriz bir şekilde kapımızı çalarak gazetemizin 8. yaşını kutluyorlar.

MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Müdürü Kemal KURTUL ile İşadamı Faruk ÖZERTAN'da gazetemize sürpriz baskın yapan isimlerden oldular. Aldıkları 8. Yaş günü pastası ile kutladıkları yeni yaşımız bizlere daha da mutluluk verip gönlümüzü tatlandırırken, getirdikleri pasta ile de damaklarımızda bu güne nazaran tatlı bir anı bıraktılar.

Gazeteci Özge CERRAH ve Gazeteci Hakan KURTTEKİN'de Gazete Ereğli'nin 8. yaşını Kutladı

Gazete Ereğli'nin kuruluş aşamasında bulunan ve uzun yıllar Gazete Ereğli bünyesinde çalışan gazeteci Özge CERRAH 8. yaşımızı kutladı. Daha önceleri bir çok zorluğa göğüs gerdiği, mesleki bilgilerini pekiştirdiği Gazete Ereğli'ye bu sefer yeni yaşını kutlamak için gelen CERRAH; "Gazete Ereğli benim için bir gazeteden çok sanki ailemim bir ferdi gibi. 6 yıl görev yaptığım bu kurumda edindiğim deneyim ve tecrübelerimi asla unutamayacağım. Basın sektörünün içinde bulunduğu sıkıntılara rağmen çizgisini bozmadan ilk günkü kararlılığı ile yayın politikasını sürdüren Gazete Ereğli'nin 8. yaşını kutlar, deneyimli gazeteci Kurtuluş AYYILDIZ'a bu zorlu yolda tekrar başarılar dilerim." dedi.

Gazete Ereğli'ye gelerek gazetemizin yeni yaşını kutlama inceliği gösteren Alemdar gazetesi sahibi Hakan KURTTEKİN'de "Gazete Ereğli ve sahibi Sn. Kurtuluş AYYILDIZ'ın benim gönlümde ayrı bir yeri vardır. Ereğli'ye gazetecilik anlamında farklı bir soluk ve heyecan getiren Gazete Ereğli'nin yeni yaşını kutluyorum" dedi.

Ne diyelim, facebook'dan yazan, telefonla arayan ve kapımızı çalıp "8. yaşınız kutlu ve daim olsun" diyen dostlara çok çok teşekkürler. İyi ki varsınız…

 
Gösterim : 2524
YORUMLAR
TEZCAN KAYA / 8. YIL TEBRİK MESAJI
8. YILINIZI KUTLAR ,DAHA NİCE YILLARA BİRLİKTE ÇALIŞMAK ÜMİDİ İLE BAŞARILAR DİLERİM. SAYGILARIMLA, TEZCAN KAYA ÖZERLER A.Ş. ISUZU SATIŞ MÜDÜRÜ
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21646659, Bugün: 1985 kez ziyaret edilmiştir.