Kayıt Tarihi: 25 Mart 2014 Salı 20:39
EREĞLİ DSP'DE ŞOK İSTİFA
Demokratik Sol Parti'ye yaklaşık 22 yıl gönül ve hizmet vermiş olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Enis Kıran, DSP'den istifa etti.

Demokratik Sol Parti'ye yaklaşık 22 yıl gönül ve hizmet vermiş olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Enis Kıran, DSP'den istifa etti.

Kıran, yaptığı açıklamada, farklı düşünce ve anlayışla yönetilerek, temel ilke ve siyasi hedeflerinden her geçen gün uzaklaşan ve üyeliği süresince güvercin simgeli rozetini onur duyarak taşıdığı DSP'den oluşan şartlar neticesinde istifa ettiğini söyledi.

Kıran, şunları ifade etti;

"Farklı düşünce ve anlayışlarla yönetilerek, temel ilke ve siyasi hedeflerinden her geçen gün uzaklaşan, büyük gücümüz olan halkımızın güven ve desteğini yitirerek, örgüt birliğini ve gücünü kaybeden, yaklaşık yirmi iki yıldır üyesi bulunduğum, değerli parti üyelerimin destek ve takdirleriyle seçildiğim Zonguldak ili ve Ereğli ilçe yönetimlerinde tarafıma tevdi edilen görev ve icra kurul üyeliklerimi önem ve titizlikle eda ettiğim, üyeliğim süresince güvercin simgeli rozetini onur duyarak taşıdığım Demokratik Sol Parti'den, oluşan şartlar neticesinde, ülkeme ve yöreme gerekli katkı ve faydayı sağlayamadığımdan dolayı istifa ediyorum. Siyasi bilgi birikimini ve ahlakını edindiğim büyük devlet adamı Bülent Ecevit'e olan saygı ve sevgimin eksilmeden devam edeceğini bildirirken, bugüne kadar desteklerini esirgemeyen, görev aldığım yönetim ve icra kurullarında güç vererek yanımda olan, gerçek Demokratik Sol Parti üyelerine de şükran ve sevgilerimi iletiyorum."

 
Gösterim : 3626
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21735875, Bugün: 1101 kez ziyaret edilmiştir.