Kayıt Tarihi: 24 Mart 2014 Pazartesi 20:25
MHP Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Meral AKŞENER Ereğli'de ERDOĞAN'a Yüklendi… "Hani Apo ile görüşme yapan şerefsizdi? Ne diyeceğiz biz şimdi sana?"
Akşener " Bir tarafta bir gurubu terör örgütü olarak nitelerken asıl terör örgütü ile sarmaş dolaşsın. Hani Apo ile görüşme yapmak şerefsizlikti? Hani Apo ile görüşme yapan şerefsizdi? Ne diyeceğiz biz şimdi sana?" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili, eski İç İşleri Bakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Meral Akşener seçim çalışmaları kapsamında seçim bürosu açılışı için Zonguldak'ın Ereğli ilçesine geldi. Yoğun katılımın gerçekleştiği halk mitinginde Ereğli halkına hitap eden Akşener, konuşmasında Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' a yüklendi.

Partisinin seçim çalışmaları kapsamında partisinin Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir' e destek vermek amacıyla Ereğli' ye geldi. Seçim bürosu önünde halka hitap eden Meral Akşener, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Tayyip Erdoğan' a " Bir tarafta bir gurubu terör örgütü olarak nitelerken asıl terör örgütü ile sarmaş dolaşsın. Hani Apo ile görüşme yapmak şerefsizlikti? Hani Apo ile görüşme yapan şerefsizdi? Ne diyeceğiz biz şimdi sana?" diyerek yüklendi.

30 MART SEÇİMLERİ ERDOĞAN YÜZÜNDEN KORKU FİLMİNE DÖNDÜ

Akşener konuşmasında "30 Mart seçimleri sadece ve sadece keşke yerel seçim olsaydı. Hemen akabinde ki Cumhurbaşkanlığı seçimleri, daha sonra ki genel seçimleri üzerinden 30 Mart seçimleri nerdeyse Türkiye için Sayın Başbakan'ın eliyle korku filmine dönmüştür. Sayın Başbakan'ın meydanlarda ki konuşmalarını, sesinin tonunu, bağırışını, her gün birisini azarlayışını her gün toplumun bir kesimini azarlayışını izlettirin çocuklarınıza izlettirin küçük çocuklara inanın ağlıyorlar. Korkuyorlar ve ağlıyorlar. Şimdi bir ülkenin başbakanı bu ülkenin refahından sorumludur. Bu ülkenin kardeşlik hukukunun muhafazasından sorumludur. Bu ülkenin gençlerine iş bulmaktan sorumludur. Bu ülkenin güvenliğini sağlamaktan sorumludur. Bu ülkenin insanlarının can güvenliğini sağlamaktan sorumludur. Bakın bakayım yapıyor mu? 17 Aralık hırsızlık ve yolsuzluk soruşturmasından itibaren işler endazesinden çıkmıştır. 17 Aralık'ta hırsızlık ve yolsuzluk soruşturmasının ortaya saçtığı o ses tapeleri ses kayıtları ve konuşma tapelerine baktığınız zaman her birinin bir de üstüne üstlük hakim kararı ile dinlenmiş bu hırsızlık ve yolsuzluk eylemlerinin gereğini yapmak yerine sayın başbakan polisleri savcıları çil yavrusu gibi dağıtmakta çareyi bulmuştur" dedi.

HANİ APO İLE GÖRÜŞME YAPAN ŞEREFSİZDİ? NE DİYECEĞİZ BİZ ŞİMDİ SANA?

Paralel yapı olarak adlandırdığı hizmet hareketine terör örgütü olarak tanımlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' a Abdullah Öcalan ile görüşmesini hatırlatan Akşener, "Tutturdu bir paralel. İnsana sormazlar mı kardeşim 11 yıldır uyudun mu? Sen bostan korkuluğu musun? 11 yıldır bu ülkeyi yönetiyorsun. Türkiye' de paralel yapı varmış. Türkiye' de terör örgütü varmış. Bir tarafta bir gurubu terör örgütü olarak nitelerken asıl terör örgütü ile sarmaş dolaşsın. Hani Apo ile görüşme yapmak şerefsizlikti? Hani Apo ile görüşme yapan şerefsizdi? Ne diyeceğiz biz şimdi sana? Bir tarafta Abdullah Öcalan'ın, bebek katilinin "anlaştık biz 10 bin kadro istiyorum büyük şehirlerden" diyen ses kayıtları. 10 bin kadro. 10 bin kadro neye tekabül ediyor biliyor musunuz? Kandilde ki 10 bin kişiye tekabül ediyor. Dün dedi ki görüşen şerefsizdir, bugün diyorsun ki Devlet görüşür. Yarın bu 10 bin kadro için ne diyeceğini bu millet merakla bekliyor. Şimdi Ereğli' de oy kullanacaksınız 30 Mart'ta. Bir tarafta BDP eş başkanları her gün 31 inden itibaren özeklik ilan edeceklerini anlatıyorlar. çıt yok, çıt yok" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili, eski İç İşleri Bakanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Meral Akşener, konuşmasının ardından partililerle selamlaşarak ilçeden ayrıldı.

 
Gösterim : 1452
YORUMLAR
hayat / a
süpersiniz mhpp mhplliler gercek ulkuculer tebrıkler mevlut baskan meral aksener tebrıkler
0
1

birsel / a
ereğli için bir oy ver yeter lütfen bır oy bır oydur ereğli için güzelleşmesi işsizlik gitmesi için el ele verelim mhpyi secelim
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21735512, Bugün: 738 kez ziyaret edilmiştir.