Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Perşembe 22:04
CANDAN'DAN 2 MÜJDE
Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan ve Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Merkez Seçim Bürosunda Belediye Meclis üyesi adayları ile bir araya geldi.

Milletvekili Candan toplantının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Hızırreis Deniz ile Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli'nin Kdz.Ereğli'de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından 2 müjdeli haber verdi.

Candan'ın açıklaması şu şekildedir:

"Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Hızır reis Deniz ile Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli Karadeniz Ereğli'ye geldiler. Benim yaklaşık 1 yıldır Kdz.Ereğli hakkında söylediğim Kdz.Ereğli'ye yapılması gereken veya verilmesi gereken liman izninin daha doğrusu tersaneler bölgesindeki liman izni için kendisine defalarca gitmiştim o vesile ile buraya geldiler. Daha önce gündeme getirdiğimiz marina Belediye Başkan adayımızın projesinde de var. Bu iki konu hakkında yerinde görmek için ziyarete geldiler. Ereğli'de Liman Başkanlığı'nda Kdz.Ereğli'deki Limanların faaliyetleri kapasiteler konusunda görüşmelerde bulunduk oradan Erdemir Limanını ve Erdemir'i gezdik, tersaneler bölgesine giderek tersaneci arkadaşlarla görüştük oradaki limanlara baktık olabilirliğine baktık. Deniz Ticaret Odası ardından Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettik. Biz Kdz.Ereğli bölgesinde milletvekili seçildiğimden bu güne hiç bir şeyi taraflarla görüşmeden yapmadık bu kapsamda esas kullanıcı olan işadamları ile bir araya geldik. Onların neler istediğini birinci ağızdan kendi müsteşar yardımcımız dinlediler notları aldılar bizim söylediğimiz gibi tersaneler konusundaki gelişmeleri adım adım ilerlediğini halkımız da önümüzdeki günlerde görecektir. Tersanelerin oradaki liman açılacaktır bununla birlikte oraya çok sayıda gemi gelecektir, tersanelerin de ağır ağır işlemleri de başlamıştır önümüzdeki günlerde çok daha güzel işler olacaklar. Bizler verdiğimiz sözlerin arkasındayız, Ereğli'ye bir marina yapılacak dedik ise yapılacaktır. Bu zamana kadar söz verip yapmadığımız iş neredeyse yoktur, biz yapamayacağımız işlerin sözünü vermeyiz, 3 gün sonra da unutmayız. Eğer yeterince bir destek olsaydı yani Ereğli Belediyesi ile uyumlu çalışmış olsaydık Ereğli Belediyesi bizden bir belediye olmuş olsaydı ben Ankara'da bu yaptıklarımın daha fazlasını yapardım, çok daha fazla hizmet getirirdim. Benim adıma belediye başkanı da burada çalışıyor olacak uyumlu çalışacaktır bir çok projeyi bir çok yatırımı birlikte Ankara'dan Ereğli'ye getirme fırsatı bulacaktık. 2.5 yıldır yaptıklarımızı halkımız görüyor, köprülü viyadükten tutun, Adliye Binasına, 14 tane yeni okul, yeni hastane başta olmak üzere pek çok hizmeti gerçekleştirdik artık sıra belediyeye geldi. Bu yola birlikte çıktık, Ankara'dan daha fazla yardım getirebileceğimize yürekten inanıyorum"

 
Gösterim : 1612
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21690955, Bugün: 3109 kez ziyaret edilmiştir.