Kayıt Tarihi: 10 Mart 2012 Cumartesi 19:14
CHP İlçe Başkanı KARTAL; "Sn. CANDAN, zaman sorun dinleme değil, çözüm üretme zamanıdır…"
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin KARTAL, yöre milletvekili Ercan CANDAN’a "Zaman sorun dinleme değil, sorunlara çözüm bulma, icraat yapma zamanıdır" dedi.

CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı KARTAL, Adalet ve Kalkınma Partisi yöre milletvekili Ercan CANDAN’ın 15 günde, ayda bir Karadeniz Ereğli’ye gelip derneklerle vs. görüşerek sorunları dinlediğini belirtti. "Artık sorun dinleme döneminin çoktan geçtiğini, sorunları dinleye dinleye ciltler dolusu defterlerin oluşmuş olması gerekir. Artık bu defterlerin sorunların çözümü noktasına çalışma yapmalısınız. Artık icraat zamanı geldi, geçiyor. Karadeniz Ereğli’de sorun ve sıkıntılar dağ gibi büyüdü. Lütfen bir adım adın. Artık bu sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında iktidarı harekete geçirme zamanıdır. Sorun ve sıkıntıları Genel Merkeze ileterek çözümü noktasında hareket etmelidir.

Devrek yol ayrımı Gülüç Köprüsünde yapılan geçici çözüm yama çalışması yapmakla sorun ve sıkıntıya çözüm bulunmaz. Bu çok küçük bir ayrıntıdır, bunu sanki büyük bir iş yapmış gibi söylemeye dahi gerek yoktur.

Bunun dışında Karadeniz Ereğli’mizde dağ gibi büyüyen sorun ve sıkıntılarımız vardır. Örneğin tersanelerimiz. Ne oldu tersanelerimize? 15 Ocakta alınacak teşvikler vardı. 15 Mart geldi, teşvik yok, hani nerede teşvik? İstihdam sorunu var Ereğli'nin. Uzun yıllardan sonra Ereğli göç vermeye başladı. Ekonomik ve Sosyal anlamda Ereğli gerileme dönemi yaşıyor. Bunları hatırlayalım, dikkate alalım sözlerimizi ve icraat yapalım." dedi.

 
Gösterim : 2027
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21675413, Bugün: 1608 kez ziyaret edilmiştir.