Kayıt Tarihi: 17 Mart 2014 Pazartesi 16:35
İDDİALAR ASILSIZ... AVM MÜDÜRÜ AKAY “AVM’NİN OTOPARKININ KAPATILMASIYLA BELEDİYENİN BİR İLGİSİ BULUNMAMAKTADIR”
İşçi sınıfının sendikal mücadelelerine zaman ayırması gerekirken, kendi kişisel hırs ve egoları nedeniyle sürekli Kdz.Ereğli Belediyesi ve yönetimini topluma ‘İşyerlerini mühürlüyor’ gibi göstermeye çalışan, son olarak da, sendikanın da bulunduğu AVM’nin otoparkını, ‘Ereğli Belediyesi mühürledi, kapattı’ şeklinde açıklama yapan Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’a, bu konuda en yetkili ağız olan AVM Müdürü Berkant Akay cevap verdi.

AKAY: BELEDİYENİN HABERİ BİLE YOK

AVM Müdürü Berkant Akay, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu; “Bizim Kdz.Ereğli belediyesiyle hiçbir problemimiz yok hatta Kdz.Ereğli belediyesinin bu kapanmayla ilgili haberi bile yoktur. Bizim burayı kapatma sebebimiz, otoparkı özel sektöre işletmeye vereceğiz. Binaya daha iyi hizmet verebilmek için yani kiracıların buradan daha iyi faydalanabilmeleri için işletmeye vereceğiz, işletmeye vermemiz içinde birtakım hazırlıklar yapmamız gerekiyor, tadilat gibi evrak hazırlıkları gibi bu hazırlıklar süresincede içeride olabilecek risklere karşı yönetim kurulu kendini korumak amacıyla çalıntı, yangın gibi tehlikelere karşı dediler ki; ‘bu sorumluluğa biz girmeyelim bu süreci kapalı geçirelim, işletmeye verelim açılsın herkes hizmetini alsın’. Bu amaçla kapattık, yönetim kurulu kararıyla olayın tamamı bundan ibarettir.”

“OTOPARK, TÜRK METAL’E DE KAPATILDI”

“Türk Metal sendikası da burada daha önce mülk almış, buradan onlarında daha önce araçları buradan faydalanmaktaydı. Tabi bu süreçte otopark onlara da kapatıldı, hizmet alamıyorlar belki onun kızgınlığıyla belki bize olan kızgınlıkla böyle bir açıklama yapmışlardır ama kendilerinin yaptıkları açıklamalarla bizim hiçbir alakamız yok, bu açıklamayı ne sebeple yaptığını bilemiyorum. Bizim Ereğli belediyesiyle hiçbir problemimiz yok, binamızın ruhsatları var yalnız, biz sendikayla, sendika başkanıyla böyle bir konuşma yapmış değiliz, biz kendi yönetim kurulu kararımızı uyguluyoruz, onun haricinde sendikanın yaptığı hiçbir açıklamayla bizim ilgimiz yok. Ben bu alışveriş merkezinin müdürü olarak söylüyorum, Ereğli belediyesinin bu olaydan uzaktan yakından ilgisi yoktur, tamamen yönetim kurulunun vermiş olduğu bir karardır, yönetim kurulunun aldığı bu kararda yönetim kurulunun otoparkımızın daha sağılıklı çalışması için verilmiş bir karardır, geçici bir süreçtir bu süreç bittirildikten sonra hizmete açılacaktır.”

Türk Metal Sendikası Şube Başkanının hiçbir geçerliliği olmayan, kamuoyunu yanıltıcı yalan beyanatları karşısında AVM Müdürünün gerçekleri yansıtan bu açıklamasını, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

 
Gösterim : 1702
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21735907, Bugün: 1133 kez ziyaret edilmiştir.