Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Çarşamba 00:39
SİYASETTE ÇİRKİNLİĞİN BU KADARINA DA PES! POSBIYIK'ın Dirisine Güçleri Yetmiyor, Şimdide Ölüsü İle Uğraşıyorlar!
30 Mart seçimlerine nerede ise 2 hafta kaldığı şu günlerde siyasette çirkinleşmelerde ortaya çıkmaya başladı.

Kdz. Ereğli'nin mevcut Belediye başkanı Halil POSBIYIK'tan 2 seçimdir EREĞLİ'yi alamayan AK Partililer siyasi söylemlerdeki çirkinlik çıtasını maksimum seviyeye çıkardılar.

Yerel bir basın kuruluşunun internet haberine göre AKP'nin seçim çalışmaları sırasında yine AK Parti Karadeniz Ereğli İl Genel Meclis Üyesi Adayı Rıfkı Gültekinin, “Ölülerimizin arkasından fatiha okumak sevaptır. Ereğli Belediye Başkanı, babasının mezarını gösterse de bizde fatiha okusak” dediği haberi siyasetteki çirkinliğin ne kadar da üst seviyelerde olduğunun bir göstergesi olarak karşımıza çıktı.

DİRİSİNE GÜÇLERİ YETMEDİ, ÖLÜSÜ İLE UĞRAŞIYORLAR

Gazete Ereğli haber merkezine konu ile ilgili görüşlerini dile getiren sağduyulu vatandaşlar bu tip söylemler karşısında kanlarının donduğunu belirterek; "Bu nasıl siyasettir anlamadık. İçimizde Ereğlili olan da var, olmayanda. Neyi ima etmeye çalışıyorsunuz siz. Size ne POSBIYIK'ın babasının mezarından. Ölü ile işiniz ne sizin. Böyle siyaset mi yapılır. Dirisine gücünüz yetmedi şimdi de ölüsü ile mi uğraşıyorsunuz Halil POSBIYIK'ın." dediler.

 
Gösterim : 1631
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21738258, Bugün: 1076 kez ziyaret edilmiştir.