Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Pazartesi 20:09
DSP ADAYI ERDOĞAN’DAN, POSBIYIK’A ZİYARET
Demokratik Sol Parti (DSP) Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr.Dr.Recep Erdoğan ve parti yönetimi, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Bugün düzenlediği bir toplantı ile yeni dönemde yapacağı projeleri kamuoyuna açıklayan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bir taraftan seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da Belediye işlerini aksatmadan yürütüyor.

Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Başkan Adayı Opr.Dr.Recep Erdoğan, DSP İlçe Başkanı Mustafa Timur ve parti yönetimi, Başkan Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Dr. Erdoğan ve Timur, Başkan Posbıyık’a, seçim dönemine ilişkin başarı diledi. Konuklarına ikramlarda bulunan Başkan Posbıyık, bir süre Ereğli üzerine misafirleriyle sohbet etti.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Özkan Özyağcı ve Nezih Anıl da hazır bulundu.

HABERİN İÇİNDEN

Demokratik Sol Parti (DSP) Belediye Başkan Adayı Opr.Dr.Recep Erdoğan'ın Belediye Başkanı ve aynı zamanda da CHP Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a yaptığı bu ziyaretin bir fairplay göstergesi mi yoksa altında okunması gereken başka mesajlar mı içeriyor sorusunu gündeme getirdi.

Seçimlere 20 gün kala bu ziyaret manidar olarak nitelendirilirken ülkede gelişen son olaylara karşı sol adayların güç birliği gösteresi mi sorusunu da akıllara getirdi.

 
Gösterim : 1367
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21739770, Bugün: 204 kez ziyaret edilmiştir.