Kayıt Tarihi: 3 Mart 2014 Pazartesi 18:02
Özdemir "Hizmet için aday olduk"
Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalarına Hatip Caddesi ve Çetin Apatay Bulvarından devam eden Özdemir, Ereğli'de ciddi sıkıntılar olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir,beraberindeki heyet ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile seçim çalışmaları kapsamında Çetin Apatay Bulvarı ve Hatip Caddesindeydi. Halk ve esnafla iç içe olan Mevlüt Özdemir, vatandaşlarla sohbet ederken, sorunları dineldi, çözüm yolları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Ziyaretlerine İlk olarak İş adamı İlhami Yazıcıoğlu'ndan başlayan Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin Belediye Başkan Adayı olması konusunda kendisi ile görüştüğünü ve bu görüşme sonrasında emir telakki ettiği için seçimlerde aday olduğunu söyledi. Kendisinin siyasetin içerisinde olmak istemediğini ancak Ereğli' de sorunları da iyi bildiği için aday olmanın en isabetli karar olduğunu da kaydetti.

İş Adamı İlhami Yazıcıoğlu ise konuşmasında Rahmetli Turgut Özal'ın Ereğli' ye geldiğinde Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık'ın seçilmesi halinde Ereğli'yi il yapacağını, Başkan Halil Posbıyık'ın seçimleri kazanmasına rağmen Ereğli'nin il olmadığını söyledi. Yazıcıoğlu, Ereğli'nin o zaman kaybettiğini ifade etti.

İlhami Yazıcıoğlu'nun yanından ayrılan Mevlüt Özdemir ve beraberinde ki heyet esnafları dolaştı. Mevlüt Özdemir ve ekibinin Keyifli sohbetlerin yaşandığı ziyaretlerde gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnun olduğu gözlendi.

 
Gösterim : 1964
YORUMLAR
BİRSEL / baskan can baskan mevlüt baskan
tebrıkler baskanım basarılarınızın devamını dılıyorum
0
1

Ahmet / Tek Çözüm Özdemir..!
Özdemir'in samimiyeti ve içtenliği her adım attığı yerde belli oluyor. Yapmacık ve dolandırıcı insanlardan uzak durmak kaçınılmaz ve en güzeli. Halk Mevlüt Özdemir'i seçecek ve refaha onunla erecek..
0
1

gönül / ç
mevlüt başkanımızın ereğli için cok guzel projelerı var gercekten ereğlinin iyiliğini güzelleşmesini istiyorsanız bır oy verın yeter bır kez dınleyın yeter sızınde fıkrınız degısecektır
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21718033, Bugün: 1739 kez ziyaret edilmiştir.