Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2014 Cuma 20:51
Bu Ne Aymazlık Recep ERDOĞAN!
10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Dr. Recep ERDOĞAN seçimler için danışman olarak tuttuğu gazetecinin işine ise son verdi!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak gazetecilerin ne zor ve meşakkatli bir mesleği icra ettiklerini vurgulayan DSP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Dr. Recep ERDOĞAN seçimlerde medya konusunda kendisine danışman olarak tuttuğu gazetecinin işine son verdi.

Gazete Ereğli'nin edindiği bilgilere geçtiğimiz günlerde Dr. Recep ERDOĞAN danışman olarak tuttuğu gazetecinin işine son verdi. Gazeteci Şafak NEGÜZEL, DSP'den adaylığı söz konusu olduğu günden bugüne ERDOĞAN'ın resmen basın danışmanlığı görevini sürdürüyordu.

Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu!

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününün kutlandığı bu gün elimize geçen bu bilgiyi gazetecilerin her zaman nasıl ve ne şekilde mağdur edildiklerine örnek olması nedeni ile kamuoyu ile paylaşmak istedik.

DSP'den Ereğli Belediye Başkanlığı gibi özel bir makama aday olan Dr. Recep ERDOĞAN'ın bu tavrı karşısında düşünmemek elde değil. Üstelik birde bunun üzerine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile sözde gazetecilerin gününü kutlaması kamuoyunda "Bu ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu" deyimi ile eleştiriliyor.

Timsah Gözyaşları mı?

Dr. Erdoğan'ın hem gazetecilerin ne zor şartlarda çalıştıklarının altını çizerek basın açıklaması yapması ve diğer yandan da yanındaki basın danışmanının işine son vermesi timsah basın camiasında "ERDOĞAN gözyaşları döküyor" nitelendiriliyor.

 
Gösterim : 1642
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21736577, Bugün: 1803 kez ziyaret edilmiştir.