Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2014 Cumartesi 18:14
AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Ercan CANDAN'mı Olacak?
AK Parti Genel Merkezi'nde Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı seçimlerinde etkili olabileceğine inandıkları yeni bir aday üzerinde durulduğu iddia ediliyor. Şu an için fikir aşamasında olan projeye göre AK Parti Kdz. Ereğli'de seçimi alabilmek için mevcut Milletvekili Ercan CANDAN'ı aday olarak gösterebileceği edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.

Hem yerli, hem de milletvekili olması sebebi ile AK Partililerin, her seçimde yerliciliği ön plana çıkartan CHP'li Aday Halil POSBIYIK karşısında etkili olunacağı düşündükleri Ercan CANDAN üzerinde yoğunlaştığı elimize gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yine resmi olmayan ancak aldığımız duyumlara göre AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal TOPTAN'ın da Ereğli Adayı olarak düşünülen bu yeni isime sıcak baktığı ifade ediliyor.

Yine aldığımız duyumlara göre CANDAN'ın Ereğli Belediye Başkan adayı olduğu taktirde Ereğli'nin önde gelen isimleri ile desteklenerek oluşturulacak güçlü bir belediye meclisi ile halkın karşısına çıkacağı söyleniyor.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayının şu ana kadar açıklanmamış olması yukarıda gelişen bu senaryoların ve duyumların doğru olabilme ihtimalini de güçlendiriyor.

 
Gösterim : 2942
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21735232, Bugün: 458 kez ziyaret edilmiştir.