Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2014 Cumartesi 15:19
Ereğli Belediye Başkanlığı Adaylığı İçin AK Parti’den SÜRPRİZ İsim!
AK Parti Genel Merkezi'nde Ereğli Adayı İçin Şimdi de Kim Öne Sürüldü?

Murat SESLİ'den sonra AK Parti'de Ereğli Belediye başkanlığı için mevcut CHP'li Belediye Başkanı Halil POSBIYIK'ın karşısına aday çıkarmakta zorlanan AK Parti kurmayları sürpriz bir ismi gündeme getirdiler.

Hem yerli, hem de kariyer sahibi bu aday üzerinde yoğunlaşan AK Parti kurmayları yakın zamanda bu adayın ismini açıklamayı düşünüyorlar.

Ha Açıklandı Ha Açıklanacak Derken...

Murat SESLİ'nin cezasının yargıtay tarafından onandığı haberi üzerine SESLİ'ye bağlanan umutları suya düşen AK Parti diğer aday adayları arasında seçimlerde Halil POSBIYIK'a yeterli mukavemeti gösterecek aday bulmakta zorlanmışlardı.

Ak Parti Zonguldak İl başkanı Hamdi UÇAR'ın her ortamda "Adayımız 2-3 gün içinde açıklanacaktır", Ak Parti İlçe Başkanı Fatih ÇAKIR'ın ise "Yeni yılın ilk haftası adayımızı açıklayacağız" şeklindeki basına yaptığı açıklamalarla bir türlü kesinleştiremedikleri Ereğli adayı için vakit kazanmaya çalışıldığı ifade ediliyor.

Kim Bu Yeni İsim?

Öte yandan AK parti Genel Merkezinde yeni telaffuz edilmeye başlanan bir isim adeta gündeme bomba gibi düşecek. Köksal TOPTAN'ın da bu yeni isime sıcak baktığı iddia ediliyor. Eğer telaffuz edilen bu isimde adaylığına yeşil ışık yakarsa muhtemelen AK Parti'nin Ereğli Belediye Başkan Adayı o olacak.

Gelişmeleri ve o isimi ilerleyen saatlerde okuyucularımızla paylaşacağız.

 
Gösterim : 1934
YORUMLAR
Emrullah ERDOĞAN / ADAY:
Yazınızın akışından belli oluyor,Ereğli AK parti Adayının kimin olcağı,muhtemelen Eski Milletvekilimiz Sayın Fazlı ERDOĞAN 1994 'de Posbıyık'ın karşısında aday olduğu gibi 2014 Yılında da Aday olacaktır.Herşeyin hayırlısı.....
1
0

İsmail ÇETİN / Ben biliyom sölemem
Ben biliyom , sölemem
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21735834, Bugün: 1060 kez ziyaret edilmiştir.