Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2014 Cuma 18:00
Ereğli’de ki Okullar Başarıdan Başarıya Koşuyor
Ereğli'ye bağlı Ormanlı İlkokulu-Ortaokulu ve Kışla Mahmut Likoğlu İlkokulu-Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” yarışmasında ödüle layık bulundu.

Ülke genelinde 10 kategoride düzenlenen “Eğitim Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” yarışmasına 750 proje başvurusu yapıldığı, bunlardan 24 okul saha ziyaretine kaldığı bildirildi.

Ereğli de yer alan okullar “Okulum Bilim Merkezi Oluyor” projesi, “Yenilikçi Eğitim ve Öğrenme Program ve Yöntemlerinin Uygulanması Suretiyle Eğitimde Kalite ve Başarı Seviyesinin Yükseltilmesi” kategorisinde ki yarışmalara katıldı. Eylül ayında yapılan saha ziyaretiyle çalışma yerinde incelendi. Ve bu değerlendirme sonucunda okullar ödüle layık görüldü.

Bu kapsamda Ankara´da Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 31 Aralık 2013 Salı günü yapılan ödül törenine Kışla Mahmut Likoğlu Okul Müdürü Enver Uğurlu ile Fen ve Teknoloji Öğretmeni Şenol Yıldız törene katılarak ödüllerini Milli Eğitim Bakanlığı Bakanı Nabi Avcı´dan alarak başarı taçlandırdı.

Kışlı Mahmut Likoğlu Ortaokulu Müdürü Enver Uğurlu yaptığı açıklama da “ Türkiye çapında böylesine bir başarıdan dolayı başta Fen ve Teknoloji Öğretmeni Şenol Yıldız olmak üzere çalışmada emeği geçen herkesi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

 
Gösterim : 1890
YORUMLAR
hasan orhan hakyemez / tebrikler şenol bey
türkiyede 700 proje içinde birinci oluyor zonguldakta yılın öğretmeni seçilmiyor sizce şaibeli değilmi yılın öğretmeni milli eğitimde şube müdürü olan ve hiçbir özelliği olmayan 5. sıradaki bir bayan öğretmene kıstaslara teamüllere aykırı torpil yapıldığını bu öğretmen ve önündeki 4 öğretmenin hakkını yediğini biliyormuydunuz umarız o bayan ve onun akrabası ve torpil yapanlar kamu oyundan özür dilemelerini bekliyoruz veya yalanlalamalarını bekliyoruz.
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21743669, Bugün: 1448 kez ziyaret edilmiştir.