Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2013 Cumartesi 22:37
Murat SESLİ'ye Facebook Kanalı İle Destek kampanyası Hızla Büyüyor
AK Parti'den aday gösterildiği takdirde Ereğli'de seçimi alabilecek tek aday olarak kamuoyunda ön plana çıkan isim olan önceki dönem AK Parti belediye Başkanı Murat SESLİ'nin bazı yayın oranlarında yargılandığı Çelik-2 davasının yargıtayda onandığı haberleri üzerine bir grup Facebook kullanıcısı sosyal medya üzerinden SESLİ'ye destek vermeye başladı.

Aynı grup yine sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile 15 Aralık 2013 Pazar günü (Yarın) Murat SESLİ'ye moral vermek adına saat 14.00'de SESLİ'nin de ortağı olduğu çarşı merkezinde Çorbacı dükkanı önünde toplanılacağını duyurdu.

"Murat SESLİ, Seninle Ereğli, Sayın Murat SESLİ'ye destek vermek amacıyla ayrıca safımızı dosta düşmana göstermek için herkesi düzenlediğimiz etkinliğimize bekliyoruz; Yarın saat 14:00 de Çorbacının önünde buluşuyoruz." şeklindeki bu çağrıyı duyan kullanıcılar bu duyuruyu birbirilerine yollayarak sosyal medyada bir bilgi zinciri oluşturmaya başladılar.

Bu girişimin ardından Murat SESLİ'ye inanan ve gönül veren birçok kişi de telefonlara sarılarak bu gençlerin başlattığı olaya destek vermeye başladılar.

Bilindiği üzere 2009 Yerel seçimleri öncesi Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Ereğli'de Belediye Başkan Adayı olarak Murat SESLİ göstermesinin hamen ardından yapılan operasyon ile SESLİ tutuklanmış ve seçimlere girememişti. Şimdi yine yapılan tüm ankatlerde açık ara önde çıkan, tüm rakiplerine yüzde 70'lere varan fark atan SESLİ Ereğli'de AK partinin en güçlü adayı olacakken Yargıtayın cezasını onadığı haberleri Murat SESLİ'nin sevenleri tarafından üzüntü ile karşılandı.

Öte yandan yerelde tüm bu gelişmeler cerayan ederken ulusal gündemde Cemaat - AK Parti gerginliği de kafalarda bir çok soru işareti bırakmaya devam ediyor. Özellikle ulusal TV kanallarında bu konular masaya yatırılrken gazetecei Rasim Ozan KÜTAHYALI'nın bugünkü köşe yazısında irdelediği "Bugün AK Parti'nin icraatlarını CHP'ye ve diğer partilere karşı savunarak günü kurtarmaya çalışan yazılar çöptür... Şu anki mesele seçimle işbaşına gelmiş meşru siyasi iktidarın lideri Erdoğan'ın varlığını Emniyet-Yargı vesayetine karşı savunabilmektir. " önemli konulara değindiği köşe yazısı çarpıcı konularla karşımıza çıkıyor...

İşte Rasim Ozan KÜTAHYALI'nın köşe yazısı....

"Meşru olanla gayrimeşru olanın mücadelesinde hangi taraftasınız"

 
Gösterim : 2805
YORUMLAR
Durmuş AKKUŞ / YAZIKLAR OLSUN
Bu kadar tezgahlara rağmen EREĞLİ halkı bu sahtekarlara oy verirse yazıklar olsun, seçildikten sonra halka ne tezgahlar, ne soygun tezgahları kurarlar anlayın artık...
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21715710, Bugün: 9417 kez ziyaret edilmiştir.